CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

22:15 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Poc núvol

N 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Al migdia d'ahir va tindre lloc la reunió de coordinació que comptarà amb més de 50 efectius al Palau d'Esports

Benidorm ultima el dispositiu de seguretat per a les tres gales del Benidorm Fest

25 gener 2024
Benidorm ultima el dispositivo de seguridad para las tres galas del Benidorm Fest

L'Ajuntament de Benidorm ja ha organitzat el dispositiu de seguretat i sanitari que es desplegarà amb motiu de la celebració de la tercera edició del Benidorm *Fest la setmana vinent al Palau d'*Esports L'Illa de Benidorm. Ahir va tindre lloc a l'Ajuntament l'habitual reunió de coordinació en la qual es van ultimar tots els detalls a la qual van acudir tècnics i responsables de les Regidories de Seguretat Ciutadana i Esdeveniments.

El nombre d'efectius de seguretat depassarà les 50 persones entre Policia Local, Nacional i seguretat privada, una xifra que s'estima "més que suficient" per a un recinte l'aforament del qual és de 2.418 persones. En este sentit, l'empresa de seguretat privada aportarà 18 vigilants, sis efectius del Servici Específic d'Admissió (SIGA) i huit auxiliars.

Les gales tindran lloc els dies 30 de gener i 1 de febrer (semifinals) i 3 de febrer (final). Els tres dies del certamen les portes del Palau s'obriran a les 19.30 hores perquè els assistents vagen entrant i gaudint de l'ambient. Això sí, les gales semifinals no donaran principi fins a les 22.40 hores, mentre que la gala final de l'esdeveniment el farà a les 22.00, segons l'horari facilitat per RTVE.

Quant a l'horari de finalització, este està previst a les 00.30 hores. Per a l'eixida dels assistents hi ha sis punts d'evacuació amb la finalitat que es desenvolupe sense cap complicació. De fet, efectius de la Policia Local, Nacional i Bombers ja han girat visita al recinte del Palau per a comprovar totes les mesures de seguretat.