CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

15:07 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Cel clar

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Carlos Mazón ha saludat a la delegació local encapçalada per l'alcalde i a Blanca Paloma, guanyadora del Benidorm Fest 2023

El president de la Generalitat visita l'estand de Benidorm en Fitur en el Dia de la Comunitat Valenciana

25 gener 2024
La Comunitat Valenciana en Fitur.
La Comunitat Valenciana en Fitur.

L'estand de Benidorm ha sigut la primera parada del president de la Generalitat, Carlos Mazón, en el recorregut que ha realitzat pels diferents espais de la Comunitat Valenciana en la Fira Internacional de Turisme (Fitur) de Madrid, en la qual hui se celebra el dia de la regió. L'alcalde, Toni Pérez; el president de la patronal hotelera Hosbec, Fede Fuster; la secretària general de l'entitat, Maite García; el president de la CEV, Salvador Navarro; i membres de la Corporació municipal han rebut al president en l'estand de Benidorm, on ha arribat acompanyat per diferents membres del Consell, entre ells la consellera de Turisme, Nuria Montes.

En l'estand, Mazón ha saludat també a l'artista Blanca Paloma, guanyadora del Benidorm Fest 2023 i representant d'Espanya en la passada edició d'Eurovisió. Al costat de l'alcalde han comentat les últimes novetats relacionades amb este certamen musical, la primera cita del qual serà este diumenge amb la festa Opening, que se celebra a la sala de festes Benidorm Palace. Les semifinals del Benidorm Fest tindran lloc el 30 de gener i l'1 de febrer al Palau d'Esports l'Illa, mentre que la gran final es desenvoluparà el dissabte dia 3.