CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

16:16 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Núvols alts

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els directius de l'associació li han exposat els objectius, que se centren en la redacció i execució del Pla Estratègic 2023-2025

L'alcalde es reunix amb els nous responsables d'AlicanTEC

18 novembre 2022
Recepción en Alcaldía. AlicanTEC

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, s'ha reunit este matí amb els nous organitzadors d'AlicanTEC, l'Associació per a la Promoció i l'Impuls de la Tecnologia i la Societat del Coneixement d'Alacant, en una cita que s'ha desenvolupat en el despatx d'Alcaldia.

En ella, els responsables d'AlicanTEC han exposat al primer edil els objectius de l'associació, que es fonamenten en la redacció i execució del nou Pla Estratègic 2023-2025.

En la trobada de hui es trobaven, a més de l'alcalde, el president d'AlicanTEC, Antonio Sánchez, i els vocals de la Junta Directiva Mario Villar, Manuel Ciges i Joaquín Garrido.

AlicanTEC perseguix promoure la imatge del Mediterrani sud espanyol com a àrea de desenvolupament tecnològic i residencial mitjançant la seua posada en valor per a empreses emergents i empreses tecnològiques internacionals explotant un dels hàbitats de major qualitat de vida a tot el món. Igualment, tracta d'afavorir la cultura i el desenvolupament de l'economia digital en el nostre entorn.

En l'actualitat està formada per 254 empreses associades de la província d'Alacant i una xarxa de 451 amics de l'associació repartits per tota la geografia espanyola i internacional.