CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

16:58 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Cel clar

SO 25km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Esta línia de subvencions es destina a clubs o entitats esportives, que podran rebre una quantia màxima de 20.000 euros

Benidorm convoca les ajudes al foment i promoció de l'esport femení, a les quals destina 100.000 euros

18 novembre 2022
Benidorm convoca las ayudas al fomento y promoción del deporte femenino, a las que destina 100.000 euros.

L'Ajuntament de Benidorm ha convocat les ajudes a l'esport femení local, per a les quals s'han reservat 100.000 euros, segons ha informat la regidora d'Esports, Mariló Cebreros. Esta línia de subvencions "es destina a activitats, projectes i programes de caràcter esportiu la finalitat del qual siga la promoció i el foment de l'esport femení no professional i està dirigida a clubs inscrits en el Registre Municipal d'Entitats Esportives de l'Ajuntament".

Cebreros ha recordat que "l'any passat es van beneficiar d'estes ajudes huit entitats de Benidorm que van rebre subvencions que van oscil·lar entre els 3.253 i 20.000 euros, sumant una quantia total de 72.558 euros". De cara a l'edició de 2022, "mantenim la mateixa dotació pressupostària inicial de 100.000 euros i la mateixa quantia màxima subvencionable de 20.000 euros per entitat".

La regidora ha traslladat que "el termini de sol·licitud d'esta línia d'ajudes està obert fins al 25 de novembre i el tràmit ha de realitzar-se de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament: https://sede.benidorm.org".

També en el Tauler d'anuncis poden consultar-se les bases íntegres de la convocatòria, en la qual es recullen tots els requisits i els criteris de valoració de sol·licituds".

Referent a això, i igual que en convocatòries anteriors, serà una comissió tècnica la que s'encarregarà d'avaluar totes les sol·licituds, tenint en compte criteris com l'antiguitat del club, el nombre d'esportistes federades, l'organització d'activitats esportives, la col·laboració amb la Regidoria en activitats i esdeveniments esportius o les despeses federatives, d'arbitratge o els que es fan per al traslladat dels equips femenins.

Els clubs o entitats que sol·liciten les ajudes hauran d'estar legalment constituïts i inscrits en el Registre Municipal almenys amb un any d'antiguitat, no han de tindre ànim de lucre, hauran d'estar al corrent de pagament de les seues obligacions tributàries i hauran d'haver justificat degudament les subvencions rebudes en anys anteriors.

D'esta subvenció queden excloses les activitats ja programades per la Regidoria i les subvencions nominatives directes a entitats i clubs que tinguen concedides subvencions directes.