CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

00:56 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'alcalde destaca que els distingits són "persones que han fet la vida fàcil a altres persones en moments de dificultat"

Benidorm acull el lliurament de la Medalla Col·lectiva al Mèrit en el Treball als graduats socials de la Marina Baixa amb 20 o més anys col·legiats

18 novembre 2022
Entrega diplomas Medalla del Mérito al Trabajo graduados sociales
Entrega diplomas Medalla del Mérito al Trabajo graduados sociales

El Saló de Plens de l'Ajuntament de Benidorm ha sigut l'escenari en el qual esta vesprada s'ha desenvolupat l'acte de lliurament de la Medalla Col·lectiva al Mèrit en el Treball als col·legiats en Graduat Social de la Marina Baixa amb 20 o més anys de col·legiació. La distinció és atorgada pel Ministeri de Treball i de Seguretat Social, segons el Reial decret 827/1982.

L'acte ha estat presidit per l'alcalde de la ciutat, Toni Pérez, i al mateix han acudit membres de la corporació local, així com la Junta de Govern del Col·legi de Graduats Socials d'Alacant, la presidenta del Col·legi Oficial, María Antonia Oliva i el delegat territorial a la Marina Baixa, Antonio Cánovas.

Olives ha agraït a l'Ajuntament haver realitzat ací l'acte i ha felicitat a tots els que han rebut el diploma. Ha recordat que "els anys de la pandèmia van ser moments durs per a treballar, però bonics al mateix temps com a col·lectiu per a traure els problemes avance". Ha finalitzat indicant que el Col·legi Oficial de Graduats Socials "és un suport i suport per a qualsevol iniciativa o inquietud dels col·legiats".

Per part seua, l'alcalde Toni Pérez ha subratllat "l'honor que suposa rebre'ls a tots hui ací" i ha dit que esta és "una professió molt vocacional i necessària". Pérez ha agraït "la professionalitat que heu mostrat sempre perquè les dificultat tinguen una solució correcta" i dels distingits ha dit que "són persones que han fet fàcil la vida a altres persones en moments de dificultat".