CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

11:45 AM

HORA BENIDORM

23ºC

Poc núvol

E 25km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La samarreta ecològica es pot adquirir per 10 euros en la seu de l'associació i en la seua web

La marxa d'Anémona prendrà de nou els carrers de Benidorm el 23 d'octubre

22 setembre 2022
Anémona Asociación

La concejal de Igualdad, Ángela Zaragozí, ha anunciado hoy la celebración, el próximo 23 de octubre, de la tradicional marcha a pie de Anémona (Grupo de autoayuda para mujeres con cáncer de mama y ginecológico de Benidorm y la Marina Baixa) que este año celebra su vigésimo aniversario.
Zaragozí, junto a la edil de Deportes, Mariló Cebreros, y la presidenta de Anémona, MaLa regidora d'Igualtat, Ángela Zaragozí, ha anunciat hui la celebració, el pròxim 23 d'octubre, de la tradicional marxa a peu d'Anémona (Grup d'autoajuda per a dones amb càncer de mama i ginecològic de Benidorm i la Marina Baixa) que enguany celebra el seu vinté aniversari.
Zaragozí, al costat de l'edil d'Esports, Mariló Cebreros, i la presidenta d'Anémona, María Botella, en roda de premsa, han explicat com serà la marxa. Una activitat que cada vegada congrega a més participants i que, després de la pandèmia i el traçat limitat de l'any passat, recuperarà per fi el seu recorregut tradicional.

La marxa partirà des de la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya per a arribar fins al Passeig de Tamarindes. Recorrerà Passeig de la Carretera, Parc d'Elx, i avinguda de l'Armada Espanyola. Després d'un breu refrigeri, tornarà, amb parada en la confluència de l'avinguda d'Alcoi amb el carrer Bilbao, on hi haurà posats de menjar proporcionat per restaurants de Benidorm de manera altruista i una barra amb preus populars, gestionada per la Comissió de les Festes Majors Patronals 2022.

Al costat de la promoció de la marxa, l'activitat d'Anémona es concentra ara en la venda de samarretes, la qual cosa suposa un important empenyiment econòmic amb el qual es cobrixen els serveis que es presten a les persones que patixen la malaltia i els seus familiars."Estem emocionades i il·lusionades per batre el rècord de venda de samarretes enguany després de dos duros", ha subratllat Botella.

La samarreta, dissenyada per M. Carmen Zaragoza, és d'un teixit ecològic de color negre, fabricat a partir de botelles de plàstic reciclat. Es pot adquirir tan sols per 10 euros en els locals de l'associació del carrer la Biga, en entitats col·laboradores i en la web www.anemonamarinabaixa.org.

Maria Botella ha agraït la col·laboració d'empreses locals com Aquambiente, Escola de tecnificació Antonio López, Grup PG, Ku Lounge Café o Rótulos Alfaz. "La seua ajuda –ha posat l'accent– és molt important perquè puguem traure una la samarreta enguany al mateix preu que l'anterior".

La presidenta d'Anemone també ha reivindicat el suport rebut des de l'Ajuntament i les regidories d'Igualtat i Esports. "Organitzar una marxa on van 5.000 persones no és fàcil. Em consta que les regidories, els Servicis Tècnics, Seguretat Ciutadana. Tothom es bolca perquè això isca i que tots puguem gaudir d'un dia perfecte", ha finalitzat.ría Botella, en rueda de prensa, han explicado cómo será la marcha. Una actividad que cada vez congrega a más participantes y que, tras la pandemia y el trazado limitado del año pasado, recuperará por fin su recorrido tradicional.

La marcha partirá desde la plaza de Sus Majestades los Reyes de España para llegar hasta el Paseo de Tamarindos. Recorrerá Paseo de la Carretera, Parque de Elche, y Avenida de la Armada Española. Tras un breve refrigerio, regresará, con parada en la confluencia de la avenida de Alcoi con la calle Bilbao, donde habrá puestos de comida proporcionada por restaurantes de Benidorm de manera altruista y una barra con precios populares, gestionada por la Comissió de les Festes Majors Patronals 2022.

Junto a la promoción de la marcha, la actividad de Anémona se concentra ahora en la venta de camisetas, lo que supone un importante empuje económico con el que se cubren los servicios que se prestan a las personas que padecen la enfermedad y sus familiares.“Estamos emocionadas e ilusionadas por batir el récord de venta de camisetas este año después de dos duros”, ha subrayado Botella.

La camiseta, diseñada por Mª Carmen Zaragoza, es de un tejido ecológico de color negro, fabricado a partir de botellas de plástico reciclado. Se puede adquirir tan solo por 10 euros en los locales de la asociación de la calle la Biga, en entidades colaboradoras y en la web www.anemonamarinabaixa.org. ;

Maria Botella ha agradecido la colaboración de empresas locales como Aquambiente, Escuela de tecnificación Antonio López, Grupo PG, Ku Lounge Café o Rótulos Alfaz. “Su ayuda –ha hecho hincapié- es muy importante para que podamos sacar una la camiseta este año al mismo precio que el anterior”.

La presidenta de Anémona también ha reivindicado el soporte recibido desde el Ayuntamiento y las concejalías de Igualdad y Deportes. “Organizar una marcha donde van 5.000 personas no es fácil. Me consta que las concejalías, los Servicios Técnicos, Seguridad Ciudadana. Todo el mundo se vuelca para que esto salga y que todos podamos disfrutar de un día perfecto”, ha finalizado.
 

Anémona.
Audios relacionados
Corte voz 1 Angela Zaragozí
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 María Botella
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 María Botella
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 María Botella
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 5 María Botella
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 6 María Botella
Audio file