CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

03:13 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

S'han mantingut reunions amb projectes interessats a rodar a la nostra ciutat

La Benidorm Film Office participa en l'Assemblea de la Spain Film Comission durant el Festival de Cinema de Sant Sebastià

22 setembre 2022
Film Office. Asamblea Spain film commission.

La Benidorm Film Office ha participat en l'Assemblea Anual de la Spain Film Comission celebrada a Sant Sebastià en el marc de la 70a edició del festival de cinema de la ciutat, una de les tres cites més importants del panorama nacional. L'oficina de rodatges de Benidorm, juntament amb València Film Office i l'acabada d'incorporar Alacant Film Office, va acudir ahir a l'Assemblea en representació de la Comunitat Valenciana, una de les regions més atractives per a la indústria audiovisual.

Durant l'Assemblea, es va aprovar l'entrada de nous membres, aconseguint-se ja els 36 socis; i es va presentar el suplement monogràfic que la revista Variety, la publicació més influent del sector audiovisual en l'àmbit mundial, ha dedicat al treball de la Spain Film Comission en el foment dels rodatges a Espanya.

La responsable de la Benidorm Film Office, Rosa Llorca, ha aprofitat la cita de Sant Sebastià per a mantindre diverses reunions de treball en el Indrustry Club amb projectes interessats a rodar a la ciutat.

Llorca ha destacat "la importància de la xarxa de film offices i film comissions nacional, que està aprofitant l'impuls que el Pla 'Espanya, Hub Audiovisual d'Europa' està donant a la indústria, i també promocionant el nostre país com a pol d'atracció de grans produccions". Així mateix, ha traslladat que "després de l'estiu, l'activitat audiovisual es reactiva amb intensitat a Benidorm", i ha avançat que "en les pròximes setmanes s'inicia el rodatge d'alguns projectes, mentre continuem treballant per a concretar alguns altres".