CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

12:16 PM

HORA BENIDORM

21ºC

Poc núvol

NE 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La Policia Local intensifica la seua presència en el Llandero per a evitar l'accés de vehicles no autoritzats i possibles circulacions en sentit contrari

L'Ajuntament il·luminarà el vial de servici d'accés al Camí del Llandero amb fanals fotovoltaics després de l'autorització del Ministeri

22 setembre 2022
Camino del Llandero.

L'Ajuntament de Benidorm procedirà en les pròximes setmanes a il·luminar el vial de servici que connecta la CV-70 amb l'Invattur i que dona accés al Camí del Llandero, després que el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana haja autoritzat esta actuació. El regidor de Mobilitat i Espai Públic, José Ramón González de Zárate, ha explicat que "davant l'increment de circulació en este vial, que ara forma part de l'itinerari d'accés a Benidorm que s'ha habilitat per a residents i vehicles d'emergència, havíem demanat a la Demarcació de Carreteres a Alacant que ens deixara instal·lar enllumenat i millorar així la seguretat viària".

De Zárate ha exposat que "per a il·luminar este vial, que actualment manca d'enllumenat, instal·larem 23 fanals fotovoltaics, que funcionen amb energia solar; una solució més sostenible, amb una producció d'energia 100% renovable, que funciona de manera autònoma, amb zero emissions de CO₂ i que evita la instal·lació de cablejat". L'edil ha informat que "res més rebre's l'autorització del Ministeri, que és el propietari del vial, s'han demanat les lluminàries, que s'instal·laran tan prompte com ens siguen subministrades".

"Amb la il·luminació d'este tram guanyem en seguretat viària i també per als vianants i completem les actuacions de millora que s'han executat en les últimes setmanes al voltant del Camí del Llandero", ha precisat.

Un Camí del Llandero on "la Policia Local ha intensificat la seua presència per a evitar la circulació de vehicles no autoritzats". De Zárate ha indicat que "malgrat tota la senyalització que s'ha instal·lat en la zona, una setmana després de posar-se en marxa este itinerari encara hi ha conductors no autoritzats que tracten d'utilitzar este accés reservat a residents i vehicles d'emergència".

A més, "també s'ha detectat que algun vehicle, fent cas omís als senyals, està fent ús del Camí del Llandero com a vial d'eixida des del carrer Itàlia i, per tant, circulant en direcció prohibida, amb el risc que suposa per a la resta de conductors i per al mateix vehicle infractor".

Camino del Llandero.
Audios relacionados
Corte voz 1 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 González de Zárate
Audio file