CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

22

01:27 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La Regidoria de Residents Estrangers anima als qui vulguen millorar el seu nivell de l'idioma a participar d'esta formació

Diputació oferix un curs en línia gratuït d'espanyol per a residents internacionals

02 setembre 2022
Curso Residentes Extranjeros

La Diputació Provincial d'Alacant oferix als residents internacionals un curs d'espanyol en línia per a millorar els coneixements sobre l'idioma. La regidora de Residents Estrangers, Ana Pellicer, ha animat "als empadronats a Benidorm d'altres nacionalitats que vulguen perfeccionar el seu nivell d'espanyol a inscriure's en esta formació gratuïta, que s'adapta al nivell de cada alumne".

El curs té una duració aproximada de nou mesos i oferix 400 places. Les persones que s'inscriguen realitzaran un test de nivell i un altre de progressió, i podran triar l'accés al sistema en 14 idiomes.

Segons han explicat des de la Diputació, l'usuari pot accedir al sistema des del seu ordinador les 24 hores els set dies de la setmana, si bé també hi ha la possibilitat d'emprar tauletes o telèfons mòbils encara que algunes funcionalitats no estaran disponibles. Així mateix, existix la possibilitat de treballar fora de línia descarregant-se prèviament les unitats.

L'alumnat tindrà a la seua disposició un tutorial per a conéixer el sistema, assistència tècnica en castellà i anglés mitjançant correu electrònic i podrà personalitzar el curs en funció dels seus interessos i avanç.

Per a participar únicament cal estar empadronat a Benidorm i aportar còpia del certificat o volant d'empadronament, datat des de juny de 2020 d'ara en avant. Si la persona no disposara d'este document, pot sol·licitar-lo a través de la Seu Electrònica (https://sede.benidorm.org) utilitzant el seu certificat digital.

La inscripció pot formalitzar-se fins al 30 de setembre o fins a completar-se les places disponibles en www.ciudadanosextranjeros.es, on també es troba tota la informació detallada del curs. La inscripció es realitzarà per ordre de recepció.

Una vegada formalitzada la inscripció, l'alumnat rebrà uns codis d'accés, que haurà d'emprar abans d'una setmana per a fer la prova de nivell. Durant el primer mes, s'haurà de completar un mínim de 10 hores de curs en línia; mentre que per a rebre la certificació s'exigix un mínim de 50 hores durant la duració d'este.