CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

11:30 AM

HORA BENIDORM

28ºC

Cel clar

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'autor i el títol definitiu de l'obra es revelaran durant el concert del 24 de setembre, en el qual s'estrenarà la peça

El XXI Concurs de Composició de Música Festera 'Vila de Benidorm' ja té marxa cristiana guanyadora amb el lema 'Serra Gelada'

02 setembre 2022
musica festera

'Serra Gelada' és el lema de la marxa cristiana guanyadora del XXI Concurs de Composició Festera 'Vila de Benidorm'. Així ho ha decidit el jurat tècnic del certamen, presidit pel regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, i del qual han format part els directors i compositors locals Josep Cano i Antonio Espinosa; el compositor i professor Pedro Salines; i el músic local Javier Cidrón en representació de l'Associació de Moros i Cristians.

L'edil de Cultura ha explicat que "igual que en la passada edició, el nom de l'autor i el títol definitiu de l'obra es coneixerà el pròxim 24 de setembre, en el concert extraordinari de música festera que interpretarà la Unió Musical de Benidorm i en el qual s'estrenarà esta marxa cristiana". Un concert que en esta ocasió se celebrarà a l'auditori Óscar Esplá del Parc de l'Aigüera a les 21.00 hores.

Pérez ha detallat que "les peces que s'han presentat a esta edició del Concurs, convocat en la modalitat de marxa cristiana, han sigut avaluades pel jurat tècnic, integrat novament per professionals rellevants, de reconeguda trajectòria i que, a més, estan vinculats a la composició de música festera, ja siga per la seua faceta com a creadors, directors o intèrprets".

El regidor ha destacat que "el nostre Concurs de Composició de Música Festera 'Vila de Benidorm' suma ja 21 edicions, sent un dels més longeus de la província d'Alacant i de la Comunitat Valenciana". Al llarg dels seus anys d'existència, "d'este certamen han sorgit marxes i pasdobles que ja formen part de la història de la música festera i que han contribuït a donar més prestigi, si cap, a este concurs 'Vila de Benidorm'".

Durant el concert del pròxim dia 24, la peça guanyadora rebrà el premi d'este certamen: 2.000 euros i un trofeu.

Audios relacionados
Jaime Jesús Pérez - Corte 1
Audio file
Audios relacionados
Jaime Jesús Pérez - Corte 2
Audio file
Audios relacionados
Jaime Jesús Pérez - Corte 3
Audio file