CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

10:53 AM

HORA BENIDORM

28ºC

Cel clar

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El nou termini s'estén des de hui fins al 8 de setembre

El Conservatori Municipal de Dansa obri un termini extraordinari d'inscripció per al curs 2022-23

02 setembre 2022
El Conservatorio abre un plazo extraordinario de inscripción para el curso 2022-23
El Conservatorio abre un plazo extraordinario de inscripción para el curso 2022-23

El Conservatori Elemental Municipal de Dansa ha obert un termini extraordinari d'inscripció per a la realització de les proves d'ingrés i accés d'ensenyaments elementals de Dansa per al curs 2022-23. Este termini s'ha iniciat hui 2 de setembre i es prolongarà fins al dia 8 d'este mes.
Podran realitzar la inscripció aquells alumnes que desitgen començar els ensenyaments elementals de dansa, sense coneixements previs, i aquells que desitgen accedir a algun dels cursos de Grau Elemental i que tinguen coneixements previs.

Els interessats hauran de tindre entre huit i dotze anys complits l'any natural d'inici i de finalització, o set anys, però nascuts en 2014. El llistat provisional d'inscrits es coneixerà el 9 de setembre, mentre que el definitiu ho serà el dia 12. Les proves tindran lloc el 13 de setembre a les 18 hores.

S'haurà de presentar la sol·licitud d'inscripció original, que pot obtindre's en la web de l'Ajuntament www.benidorm.org, el DNI de l'alumne o Llibre de Família on consten les dades del sol·licitant, el DNI dels pares o tutors i el DNI del pagador en cas de ser diferent, un informe de salut escolar en cas de patologia, el justificant de pagament de la taxa de drets d'examen, que haurà de ser abonada a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament i acreditació de família nombrosa, monoparental o d'acolliment, en cas de ser-ho, per a aplicar els descomptes corresponents.

Una vegada emplenada i signada, la sol·licitud d'inscripció i la documentació requerida s'enviarà per correu electrònic del centre en format PDF, conservatoriodanza@benidorm.org o demanar hora presencial en el telèfon 966 805 004.