CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

11:23 AM

HORA BENIDORM

28ºC

Cel clar

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Amb este nou pàrquing, la zona de Llevant augmenta en 400 el nombre de places disponibles, coincidint amb les obres de soterrament de l'avinguda Beniardà, d'imminent inici

Benidorm obri el dilluns el nou aparcament públic gratuït del carrer Jaén de quasi 100 places

02 setembre 2022
Benidorm abre el lunes el nuevo aparcamiento público gratuito de la calle Jaén de casi 100 plazas

El nou aparcament públic gratuït del carrer Jaén estarà obert al públic dilluns que ve 5 de setembre al matí una vegada hagen finalitzat els treballs de condicionament de la parcel·la en la qual se situa. Este pàrquing, localitzat en el tram final del carrer Jaén, entre els carrers Conca i Mallorca, ocupa una superfície de 2.600 metres quadrats i té capacitat per a quasi un centenar de places.

En estos moments sol falta per acabar la pavimentació definitiva de la parcel·la per a donar per acabada l'adequació del sòl, que estan duent a terme els Servicis Tècnics Municipals.

Igual que en altres aparcaments públics, l'Ajuntament ha arribat a un acord amb el propietari de la parcel·la per a endreçar el terreny i deixar-lo adaptat per a ser usat com a pàrquing. "És una fórmula que ens permet sumar més places en diferents àrees de la ciutat en l'aposta per la mobilitat sostenible que iniciem fa anys" ha assenyalat el regidor de Mobilitat, José Ramón González de Zárate.

"Sobre esta parcel·la havíem rebut moltes queixes veïnals, que demanaven més neteja. És per això que aconseguim un acord amb la propietat per a poder adequar-la i sumar més places d'aparcament públic gratuït" ha afegit l'edil.

Una vegada finalitzats els treballs, la parcel·la comptarà amb el seu gual d'entrada i eixida corresponent, així com il·luminat exterior i pintura i senyalització nova. El regidor també ha ressaltat la nova imatge que oferix el carrer Jaén després de les actuacions dutes a terme en els últims mesos. "En el tram del Centre Cultural hem implantat la plataforma única, amb prioritat per als vianants. En el següent hem deixat aparcaments en línia amb un tractament mixt i en la part final hem creat este nou pàrquing gratuït per a continuar guanyant places en la zona de Llevant".

L'Ajuntament de Benidorm, amb l'obertura d'este aparcament, completarà una bossa de 400 places de pàrquing públic gratuït en la zona de Llevant. La posada en servici d'estes noves places d'aparcament públiques i gratuïtes en Llevant arriba coincidint amb les obres de soterrament de l'avinguda de Beniardà, que quedarà tallada al trànsit en la seua part alta el 12 de setembre i per un període de deu mesos, la qual cosa obliga a derivar el trànsit habitual d'entrada i eixida d'esta via cap a l'avinguda Joan Pau II en Ponent i l'avinguda Comunitat Europea en Llevant.