CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

01

05:00 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Oferixen llibres, periòdics i revistes de dimarts a diumenge

Benidorm obri les dos biblioplatges de Ponent, que se sumen a l'operativa tot l'any en Llevant

09 juny 2023
Biblioplaya

Amb l'arribada del mes de juny, l'Ajuntament de Benidorm ha obert les dos biblioplatges situades en Ponent, que se sumen així a la situada a la platja de Llevant i que està operativa tot l'any. La regidora de Platges en funcions, Mónica Gómez, ha recordat que "Benidorm va ser pionera en la creació i posada en servici de biblioplatges, un recurs que té una important demanda, que millora l'experiència de platja per als usuaris de les nostres platges i que els facilita un espai per a lectura que opera també com a lloc de trobada".

La biblioplatja de Llevant se situa a l'altura de la confluència de les avingudes Madrid i Europa: mentre que en Ponent hi ha una al costat del passeig de Colón i una altra en l'avinguda Vicente Llorca Alós, molt prop de l'encreuament amb el carrer Aigües.

Entre l'1 de juny i el 31 d'octubre les tres biblioplatges estan obertes de dimarts a diumenge en horari d'11.00 a 16.00 hores i compten amb un ampli catàleg de llibres, periòdics i revistes. En el cas de la  de Llevant, punt en el qual es concentren més usuaris internacionals, es pot trobar oferta bibliogràfica i de premsa en diversos idiomes.

Gómez ha explicat que "la biblioplatja de Llevant està operativa tot l'any amb l'excepció del període que va del 15 de gener al 15 de febrer, data en la qual es procedix a la retirada de tot el mobiliari de les platges per a una neteja en més profunditat dels arenals i al volteig de tota l'arena per a facilitar la seua desinfecció natural".

La regidora ha destacat que "les platges de Benidorm compten amb certificats d'excel·lència i qualitat tant pel seu valor mediambiental com pels serviciis que oferixen als usuaris, com la prestigiosa Q de Qualitat; servicis entre els quals es troben nostres biblioplatges".