CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

23:30 PM

HORA BENIDORM

27ºC

Cel clar

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

S'han col·locat tres noves bicicletes estàtiques, el més demandat entre els usuaris de la zona

Benidorm incorpora elements bio saludables nous al Parc d'Elx

09 juny 2023
Áreas Biosaludables

L'Ajuntament de Benidorm ha ampliat el nombre d'elements bio saludables al Parc d'Elx amb la col·locació de noves bicicletes estàtiques al costat de l'espai infantil. En concret s'han habilitat tres noves bicicletes, que són l'element més demandat pels usuaris, i que se sumen a la ja existent anteriorment.

Amb la incorporació d'estos nous elements, l'espai dedicat als bio saludables compta ja amb dotze unitats, que des del principi han tingut molta demanda i acceptació. L'alcalde en funcions, Toni Pérez, i el regidor d'Espai Públic també en funcions, José Ramón González de Zárate, han visitat la instal·lació i han comprovat la "satisfacció" dels usuaris, que els van transmetre durant la visita.

Esta zona de bio saludables es troba al costat del parc infantil, que recentment també va comptar amb la posada en funcionament d'una tirolina, també un joc molt demandat pels xiquets i pares que freqüenten el lloc.

Toni Pérez ha indicat que la col·locació d'estos nous elements "obeïx a la demanda de les persones majors que els utilitzen, ja que, des del principi, ens van demanar que col·locàrem més en la mesura que fora possible".