CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

16:19 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Cel clar

SE 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La música sonarà a l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera a partir de les 17.00 hores

El so dels 90 i 2000 torna este dissabte a Benidorm amb 'l'Homenatge a la Ruta'

09 juny 2023
Homenaje a la Ruta

La música que cada cap de setmana inundava les discoteques de la Comunitat Valenciana durant els anys noranta i la primera dècada del segle XXI torna este dissabte, 10 de juny, a sonar a Benidorm amb la tercera edició del festival '90s i 2Mil Homenatge a la Ruta'.

A partir de les 17.00 hores, per l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera passaran alguns dels artistes i Dj. referents d'aquella època com Kate Ryan, Nalaya Brown i Scanners. Al costat d'ells, els Dj. Vicente Ferrer (Bananas /Homenatge a la Ruta 90s & 2 Mil), Víctor Pérez (The Face/Homenatge a la Ruta 90s & 2mil), Arturo Roger (ACTV), Batiste (Mansion), Chapi, Dj Ray, José Coll (Remember The Music), José Cuenca (Chocolate), Paco García (KKO) i Sevi & Nano. I com a mestre de cerimònies el festival comptarà amb Bartual, mític locutor de Bikini Club.

A més de huit hores de música i ball, en esta tercera edició el festival també reforça la seua aposta per la gastronomia local i contra la violència de gènere, amb la instal·lació de punts violeta per a evitar i previndre qualsevol mena de violència sexual. També per a afavorir la protecció del medi ambient, des de l'organització es recomana acudir al recinte en transport públic i portar l'entrada en el mòbil en lloc d'imprimir-la.

Les entrades per a esta cita estan a la venda en la web oficial del festival (https://www.homenajealaruta.com/benidorm-2023-es/). Amb l'entrada de Benidorm s'inclou un descompte del 50% en l'entrada en la data de València.