EL TEMPS A BENIDORM ARA

07

09:20 AM

HORA BENIDORM

18ºC

Poc núvol

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament ha instal·lat purificadors en totes les aules i menjadors escolars d'Infantil i Primària, i ha reforçat la dotació dels IES

Uns 9.000 estudiants inicien demà el curs escolar a Benidorm

07 setembre 2021
Unos 9.000 estudiantes inician mañana el curso escolar en Benidorm

Durant l'estiu, s'ha actuat en els centres educatius per a millorar les instal·lacions, dotant-les de sensors de CO₂

Uns 9.000 estudiants de 2n cicle d'Educació Infantil, Primària, Secundària i ensenyaments postobligatoris de Benidorm tornen demà a les aules, segons les dades facilitades hui per l'alcalde, Toni Pérez, i que estan supeditats "a matriculacions d'última hora o a les quals puguen donar-se al llarg del curs".

L'alcalde ha recalcat que "està tot previst perquè l'inici del curs es faça amb normalitat i amb totes les garanties". Una arrancada de curs "en el qual es mantenen les mesures, protocols i plans de contingència enfront de la Covid en cadascun dels centres educatius", i "per al qual des de l'Ajuntament s'ha actuat per a garantir no sols la seguretat sanitària de l'alumnat, sinó també que els i les estudiants de Benidorm disposen de les millors, més còmodes i eficients instal·lacions".

Toni Pérez ha recordat que "al llarg de l'estiu, aprofitant l'absència d'activitat lectiva, l'Ajuntament ha desplegat el Pla de Manteniment de Centres, amb el qual s'han realitzat una sèrie de millores en diferents centres educatius de cara a l'inici del curs escolar que arranca demà".

Concretament, els Servicis Tècnics municipals han dut a terme prop de 80 actuacions d'obra de paleta, pintura, lampisteria, electricitat i serralleria en 11 col·legis d'Infantil i Primària, en dos escoles infantils i en la seu de la UNED; "uns treballs que ens han sol·licitat els mateixos centres, als quals s'afigen els plantejats pel mateix Ajuntament per a millorar l'accessibilitat als centres i generar recorreguts escolars més segurs".

A més, "l'Ajuntament ha invertit més de 60.000 euros en cinc actuacions en tres col·legis i dos escoles infantils municipals". L'alcalde ha detallat que s'ha renovat el paviment de seguretat de les àrees de joc infantils del col·legi Els Tolls i de l'escola infantil Fontanelles; instal·lant-se nous elements de joc. També s'han fet treballs d'altura en els CEIP Puig Campana i Gabriel Miró, actuant-se sobre les cornises de tots dos centres. Així mateix, al llarg d'esta setmana es completarà la reparació dels elements de joc de l'escola infantil Les Caletes.

Toni Pérez ha agregat que "a més d'actualitzar les instal·lacions dels centres, també s'ha fet un esforç des de l'Ajuntament per a dotar de purificadors totes les aules i menjadors escolars d'Infantil i Primària, triplicant pràcticament l'aportació feta per la Conselleria d'Educació". A més, també s'han instal·lat sensors de CO₂, a raó d'un per cicle i centre, i atés l'educació secundària i postobligatòria, doblegant en tots i cadascun dels centres la quantitat de purificadors subministrada per Conselleria i facilitant un sensor de CO₂ mòbil per a cada sis aules".

Així mateix, es reforçaran les labors de neteja i desinfecció en els col·legis d'Infantil i Primària, les escoles infantils municipals, la UNED, l'Escola Oficial d'Idiomes, els Conservatoris municipals de Música i Dansa i l'Escola de Formació de Persones Adultes.

L'alcalde ha indicat que "les actuacions per a garantir la seguretat sanitària de l'alumnat també aconseguixen al transport escolar, assegurant un curs més la desinfecció diària dels autobusos que s'encarreguen del trasllat dels estudiants d'Infantil i Primària dels CEIP Mestre Gaspar López i Gabriel Miró". Tant en este transport, que depén de l'Ajuntament, com en el de la resta de serveis educatius s'apliquen novament tots els protocols sanitaris.

Unos 9.000 estudiantes inician mañana el curso escolar en Benidorm
Audios relacionados
Corte voz 1 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 2
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 3
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 4
Audio file