EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

07:10 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'edil de Neteja, José Ramón González de Zárate, destaca que s'ha millorat molt en "imatge, sorolls i olors"

Els contenidors llevadissos arriben al carrer Tulipes i a la plaça El Carrasco

07 setembre 2021
Los contenedores de ‘quita y pon’ llegan a la calle Tulipanes y a la plaza El Carrasco

El regidor enaltix el "comportament exemplar" de veïns i empresaris i recorda que el sistema arribarà a tots els barris.

El sistema de contenidors llevadissos s'ha estés a dos nous punts de la ciutat; en concret al carrer Tulipes i la plaça del Carrasco, segons ha informat hui el regidor de Neteja Viària, José Ramón González de Zárate.

Amb la implantació d'este sistema pilot es limita la presència de contenidors en la via pública a una franja horària concreta, fonamentalment nocturna, i s'evita així que es deposite fem fora de l'horari establit per l'ordenança municipal. D'esta manera, els contenidors es col·loquen cada dia al voltant de les 20.00 hores i es retiren abans de les 08.00 hores del matí següent.

El sistema va començar a utilitzar-se en la plaça de la Constitució i després es va implantar també en l'Hort de Colón, en la confluència dels carrers Mercat i Antonio Ramos Carratalà, la plaça de Pintor Lozano i el carrer La Parra.

L'acolliment, ha dit González de Zárate, "ha sigut molt positiva perquè abans hi havia contenidors les 24 hores i la gent tirava el fem a qualsevol hora del dia". Amb els contenidors de 'quitació i posa' s'ha aconseguit "que es complisca l'ordenança municipal, ja que desapareixen els contenidors al matí i arriben de nou a la vesprada".

El regidor ha destacat que en tots els punts "els veïns ens agraïxen esta actuació i estan col·laborant en el compliment perquè entenen perfectament que és necessari".

González de Zárate també ha enaltit el comportament "exemplar" dels veïns, apartaments turístics i empresaris de bars i restaurants "que estan traient el fem a les nits".

La implantació dels contenidors llevadissos i la implicació de tots, ha continuat l'edil "ha propiciat que hàgem millorat molt en imatge, sorolls i olors". En eixe sentit ha incidit que "ara es pot menjar en molts llocs sense contenidors o fem al costat, mentre que abans es produïen sorolls i males olors en depositar els residus".

Finalment, l'edil ha precisat que este sistema de contenidors "es farà extensiu a més punts de la ciutat fins a arribar a tots els barris".

Audios relacionados
Corte voz 1 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 González de Zárate
Audio file