EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

15:52 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Núvols alts

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Milers de turistes gaudixen a Benidorm d'una celebració que des de fa anys és ja una referència

Unes 40.000 persones omplin els carrers del Racó de l'Oix de color i alegria en la 25a edició de la 'Fancy Dress Party'

17 novembre 2022
Fancy Dress Party 2022
Fancy Dress Party 2022

La 'Fancy Dress Party' ha tornat a ser fidel a la seua cita pels carrers del Racó de l'Oix, com cada any l'endemà d'acabar les Festes Majors Patronals, després de dos anys sense celebració a conseqüència de la pandèmia. Amb el colorit i el bon ambient per bandera, unes 40.000 persones, en la seua majoria britànics, s'han donat cita en esta grandiosa i gegantesca festa de disfresses, que enguany complix les seues noces de plata i que, una vegada més, ha inundat d'imaginació i humor este barri de la ciutat.

Encara que durant tot el matí ja ha pogut vore's a centenars de turistes abillats amb les seues disfresses, repartits pels locals de la zona, ha sigut a les 16 hores quan ha començat el moment més esperat de la jornada; l'espectacular desfilada de carrosses, acompanyats per bandes, batucades, DJ, grups de balls, etc.

Fins allí s'ha desplaçat l'alcalde, Toni Pérez, qui ha gaudit de la desfilada al costat del regidor de Festes, Jesús Carrobles, el de Seguretat Ciutadana, Lorenzo Martínez, i el comissari del CNP, Ceferino Serrano.

Setze carrosses són les que han desfilat pels carrers Lepant, Vessador i Girona alçant l'aplaudiment dels assistents al llarg del recorregut. Esta celebració ja s'ha convertit en una referència per als turistes britànics, molts dels quals ja reserven les seues vacances amb la ment posada en este esdeveniment. Els organitzadors consideren que enguany s'han superat la xifra d'assistència de l'any 2019.