EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

08:57 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Toni Pérez els anima a perseverar en la formació i elogia el lliurament del col·lectiu, agraint-los la seua dedicació

Benidorm acull unes jornades centrades en la Medicina de Família i l'Atenció Primària

17 novembre 2022
Jornadas de medicina de familia y asistencia primaria
Jornadas de medicina de familia y asistencia primaria

Benidorm alberga hui i demà les novenes Jornades de Metges Residents i les terceres Jornades de Joves Metges d'Atenció Primària que en número de dos-cents joves professionals de la medicina s'han donat cita en esta iniciativa formativa de SEMERGEN, Societat Espanyola de Metges d'Atenció Primària.

L'alcalde, Toni Pérez, va donar la benvinguda als professionals i els va animar a desenvolupar jornades com esta per a la seua formació, donat que és una assegurança per als pacients que atendran, elogiant en tot moment "el lliurament del col·lectiu, abans, durant i després del moment crític de la pandèmia", que redunda en benefici de la societat. Pérez els ha agraït la seua dedicació i haver optat per "la medicina de primera línia, de trinxera".

Va assenyalar que Benidorm és una ciutat amable i hospitalària i que "a Benidorm ens encanta cuidar als que cuiden a les persones".

Va desitjar unes interessants i productives jornades i va animar a gaudir també de la ciutat i els seus atractius.

Novament, el conseller de Sanitat, Miguel Mínguez Pérez ha acudit a Benidorm per a l'acte inaugural, celebrant tornar a la ciutat i a l'hospitalitat que Benidorm exercix amb el col·lectiu mèdic. Mínguez ha destacat el Pla d'Implementació en la Comunitat Valenciana del Pla Estratègic Nacional i ha animat als professionals a treballar en la seua formació.

Prèviament, la presidenta de SEMERGEN-CV, la doctora Inmaculada Cervera, va exposar la situació en la Comunitat Valenciana i el vicepresident de SEMERGEN, el doctor Rafael Micó va recordar que el diagnòstic de la situació a Espanya està fet i que bastaria amb aplicar el decàleg que la Societat va presentar en el seu congrés de 2021 i que atén a tots els fronts de la Medicina de Família i l'Atenció Primària, cridant l'atenció en què Espanya està, en este camp, a mitjan projecció europea.

Jornadas de medicina de familia y asistencia primaria
Jornadas de medicina de familia y asistencia primaria