EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

01:09 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Un nou encreuament semafòric unix Els Tolls amb el Parc de la Séquia Mare i el Salt de l'Aigua

12 febrer 2019
Un nuevo cruce semafórico une Els Tolls con el Parque de la Séquia Mare y el Salt de l’Aigua

L'avinguda Comunitat Europea ha estrenat un nou encreuament semafòric que unix el barri dels Tolls amb el Parc de la Séquia Mare i, per extensió, amb el complex educatiu i esportiu del Salt de l'Aigua. Este encreuament semafòric està situat a l'altura de les escales que enllacen les avingudes Municipi i Comunitat Europea, en els voltants de l'escola infantil municipal Fontanelles, segons ha informat el regidor de Mobilitat, José Ramón González de Zárate.

L'edil ha explicat que la posada en marxa d'este encreuament ha sigut a "cost zero" per a l'Ajuntament, i que la mateixa es completa "amb una zona d'estacionament al costat del carril de pujada" de l'avinguda amb capacitat per a "al voltant de 50 vehicles".

De Zárate ha assenyalat que este "ara mateix" este encreuament semafòric "és important", ja que evita a molts estudiants haver de desplaçar-se fins a l'estació d'autobusos i el Parc Comarcal de Bombers per a aconseguir l'avinguda Comunitat Europea, si bé "en un futur immediat" encara tindrà més rellevància donat que a més "donarà accés a una de les dos entrades al Parc de la Séquia *Mare".

El responsable de Mobilitat ha indicat que "hem plantejat esta actuació per a resoldre el problema de connexió que presenta el barri dels Tolls amb la zona del Salt de l'Aigua i que es podria solucionar definitivament si la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori es replantejara la seua negativa i acceptara el projecte de tramviarització del TRAM plantejat per l'Ajuntament".