EL TEMPS A BENIDORM ARA

06

04:34 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

'Activa't per a l'ocupació' es desenvoluparà els dies 22, 26 i 28 de febrer, i conjuga tallers grupals i tutories personalitzades

Benidorm aposta de nou per un programa per a impulsar l'ocupabilitat entre els majors de 30 anys

12 febrer 2019
Benidorm apuesta de nuevo por un programa para impulsar la empleabilidad entre los mayores de 30 años

L'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Benidorm ha organitzat una nova edició del programa 'Activa't per a l'ocupació', una activitat formativa gratuïta de 'coaching' i orientació dirigida a persones desocupades majors de 30 anys, i que conjuga tallers grupals i tutories personalitzades. La regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, M. Jesús Pinto, i l'economista i orientadora Vigela Lloret han explicat que l'objectiu d'este programa és "que els participants milloren el seu nivell d'ocupabilitat", reforcen "les seues capacitats" i assimilen "les eines" necessàries que els permeten afrontar la seua inserció en el mercat laboral amb majors garanties.

Pinto ha recordat que en 2018 es van realitzar dos convocatòries d'este programa "amb el mateix format", que es van saldar amb "uns percentatges d'inserció laboral molt alts". Per este motiu l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local, haja optat per llançar al llarg de 2019 tres edicions d'este programa, que és finançat al 100% per l'Obra Social La Caixa.

Per la seua banda, la responsable d'esta activitat ha explicat que "passat el llindar dels 35 anys tots hem acumulat experiència, aportem valor i hem de saber explicar-ho" a les empreses o administracions que disposen de llocs de treball.

"A estos nivells —ha afegit— el que més sol faltar és la motivació" i el desconeixement de "la tècnica per a arribar a aqueixes empreses". Per este motiu en "les tres formacions grupals" es treballa "l'activació de les competències emocionals" i les eines per a traslladar als ocupadors les capacitats, el valor i el talent de cadascun.

Lloret ha assenyalat que estes formacions grupals es complementen "amb tutories personalitzades" per a "ajudar cada persona" en els àmbits que necessita reforçar.

Els tallers es desenvoluparan en el Centre Social Jelena els dies 22, 26 i 28 de febrer en horari de 09.30 a 13.30 hores. Les persones interessades a inscriure's poden acudir a l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local; enviar un correu electrònic a agenciadesarrollo@benidorm.org; o trucar al telèfon 966815511.