EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

09:55 AM

HORA BENIDORM

13ºC

Poc núvol

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

En l'acte de lliurament del Bastó de Comandament i Guió a la Comissaria de Benidorm, l'alcalde agraïx l'esforç dels agents en els últims quinze mesos, per la pandèmia

Toni Pérez destaca "el clar compromís de fer més segura i plena" la vida de residents i turistes per part de la Policia Nacional

15 juny 2021
Toni Pérez, durante su intervención.
Toni Pérez, durante su intervención.

Han assistit a la cerimònia la subdelegada del Govern, el Cap Superior de Policia i comandaments de les Forces de Seguretat de l'Estat al costat d'autoritats provincials i comarcals

En un acte celebrat este matí en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya, el Cap Superior de Policia de València ha fet lliurament de Bastó de Comandament i Guió a la Comissaria de Policia de Benidorm. La breu cerimònia havia sigut ajornada en diverses ocasions pels efectes de la pandèmia.

Atesa l'Ordre d'Interior 430/2014, de 10 de març relativa a uniformitat del Cos de Policia, correspon a la Comissaria de Benidorm disposar de Bastó de Comandament, "com a símbol d'autoritat i dignitat". Al març d'enguany va començar a aplicar-se el procés de lliurament a les comissaries de la província i en data 15 de juny ha correspost a la de Benidorm en un acte presidit per la subdelegada del Govern.

El comissari de Benidorm. Ceferino Serrano, rebia el bastó de mans del Comissari Principal Jorge Zurita, després del lliurament del Guió, donat per l'Honorable i Reial orde de Cavallers de Sant Cristòfor, a la Comissaria de Benidorm.

En el torn d'intervencions, l'alcalde de Benidorm ha felicitat la Comissaria de Benidorm pel reconeixement i distinció rebut, símbols "d'autoritat que impliquen dignitat, honor i respecte", assenyalant la satisfacció d'efectuar-ho en la plaça de l'Ajuntament de Benidorm, que porta el nom de Ses Majestats els Reis d'Espanya, "vinculant dos institucions que sempre han mantingut un permanent contacte i col·laboració". El comissari Serrano Torres havia elogiat prèviament la col·laboració amb l'Ajuntament des de sempre, "especialment des del començament de la pandèmia".

Pérez va recordar que la Constitució de 1978 "va instituir les bases d'una policia civil, democràtica i professional" que actua sota els principis en ella consagrats i va desitjar als representants policials congregats que el significat dels dos atributs entregats "acompanye sempre als homes i dones que en ella servixen, en aqueixa bella vocació d'ajudar sempre als altres, com una forma de vida noble i abnegada i amb un clar compromís: fer més segura i plena, en l'exercici dels nostres drets i llibertats, la vida de tots i cadascun de nosaltres".

Tant el comissari de Benidorm, com el Cap Superior de Policia de la Comunitat Valenciana i la Subdelegada del Govern van destacar en les seues intervencions el compromís i significat de l'acte animant a la unitat formada a ajudar a recuperar l'activitat turística de la ciutat unint esforços per a prestar millors serveis i protegir ciutadans i turistes, coordinant-se amb els altres cossos i forces de Seguretat.

Prudència, ponderació, proporcionalitat i paciència va ser el missatge final per a les comeses dels agents de la Comissaria de Benidorm que des de hui compta amb guió i bastó de comandament.