EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

03:23 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les activitats dissenyades conjuntament per les àrees d'Igualtat, Benestar Social i Joventut es prolonguen fins al 30 de juny

Art urbà, xarrades, concursos de fotografia i vídeo en xarxes centren l''Orgull LGTBI' de Benidorm

15 juny 2021
Arte urbano, charlas, concursos de fotografía y vídeo en redes centran el ‘Orgullo LGTBI’ de Benidorm

Art urbà, xarrades informatives, una exposició i dos concursos de fotografia i vídeo en xarxes socials centren la programació dissenyada per l'Ajuntament de Benidorm amb motiu del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI, que se celebra el pròxim 28 de juny. Una programació transversal treballada des de les àrees d'Igualtat, Benestar Social i Joventut i que es prolongarà fins al 30 de juny.

Les regidores de Benestar Social i Igualtat, Ángela Llorca i Ángela Zaragozí, han assenyalat que "estes propostes se sumisquen a la ja tradicional col·locació de la bandera de l'arc de Sant Martí al balcó de l'Ajuntament i a la il·luminació en les mateixes tonalitats d'un dels nostres espais més emblemàtics: El Castell". "Recuperem així una programació més dinàmica i completa, després de l'impàs imposat l'any passat per la pandèmia", ha indicat Llorca.

A més, ha detallat, "enguany, com a novetat, s'ha volgut fer encara més partícip d'esta efemèride als jóvens de Benidorm", i d'ací ve que de la mà del departament que dirigix Jaime Jesús Pérez "s'hagen plantejat activitats dirigides principalment a este segment de població i que contribuïsquen a donar visibilitat al moviment LGTBI i a la diversitat".

Així, s'han convocat "dos concursos, de fotografia i vídeo, en les xarxes socials Instagram i TikTok amb l'objectiu de donar a conéixer la creativitat dels joves i la mateixa ciutat en el marc de la Campanya #BenidormLGTBI, al mateix temps que es busca fomentar l'ús responsable de les xarxes i de la tecnologia". Pérez ha matisat que "encara que tots dos concursos estan pensats fonamentalment per a la població jove, estan oberts a totes aquelles persones que vulguen participar i col·laborar així amb els objectius de la campanya, amb independència de la seua edat".

La participació en tots dos concursos està oberta des de ja i fins al 30 de juny. Els vídeos del concurs de TikTok hauran d'estar fets a Benidorm i girar entorn de la temàtica LGTBI, amb una duració màxima d'1 minut. Cada participant podrà presentar un vídeo, pujar-lo al seu perfil de TikTok, nomenar i seguir a l'Ajuntament (@benidormayto), inscriure's en la Regidoria de Joventut –de manera presencial, per correu, o a través de qualsevol de les seues xarxes socials– i utilitzar l'etiqueta #BenidormLGTBI. Els tres millors vídeos rebran un anell de llum trípode de fins a 210 centímetres, amb tres tons de llum i comandament Bluetooth.

També es triarà a tres guanyadors en el concurs d'Instagram, que en este cas tindran com a premi una cambra d'aventura submergible fins a 30 metres. S'ha establit que cada participant podrà presentar una fotografia, presa a Benidorm sobre temàtica LGTBI. Per a formalitzar la participació serà necessari seguir a l'Ajuntament (@ayuntamientodebenidorm) i a la Regidoria (@juventudbenidorm), etiquetant a esta última i agregant l'etiqueta #BenidormLGTBI.

El regidor de Joventut ha avançat que la decisió del jurat "es donarà a conéixer en els següents dies a la finalització del termini d'inscripció en la web i xarxes municipals".

Art urbà, exposició fotogràfica i xarrada informativa
Al marge de tots dos certàmens, Benidorm ha organitzat un taller d'Art Urbà en el centre social La Torreta, en el qual participen usuaris del Tapis, del CEEM, del CRIS i del programa de 'Menors amb mesures judicials al mig obert', que prèviament han rebut una formació en matèria LGTBI i igualtat. El resultat d'este taller, impartit per un artista urbà en dos sessions, es podrà vore el mateix 28 de juny al costat del Centre d'Informació Juvenil, on es col·locarà l'estructura elaborada pels participants. Es tracta d'una composició amb cubs de l'arc de Sant Martí i amb missatges LGTBI.

A més, el divendres 25 de juny a les 19.30 hores tindrà lloc una xarrada sobre 'Identitats i orientació sexual' en el Centre d'Informació Juvenil; mentre seguix oberta fins a final de mes l'exposició fotogràfica 'Muses de Cap Verd' de la fotoperiodista alemanya Juliette Brinkmann, sobre les participants de la primera marxa de l'Orgull que es va celebrar a Àfrica el 2013.

Audios relacionados
Corte voz 1 Angela Llorca
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Jaime Jesús Pérez
Audio file