EL TEMPS A BENIDORM ARA

02

01:49 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Del 24 al 26 de juny, Es Castell i les places de Ses Majestats els Reis d'Espanya i Hispanitat seran l'escenari de les obres de dansa proposades per companyies emergents i jóvens creadors

Benidorm porta la dansa contemporània al carrer amb el seu primer festival 'Les Ones'

15 juny 2021
Benidorm lleva la danza contemporánea a la calle con su primer festival ‘Les Ones’

La Diputació subvenciona amb 6.000 euros esta proposta

Benidorm estrena la setmana vinent l'I Festival de Dansa al Carrer 'Les Ones', una proposta amb la qual "donar visibilitat a la dansa contemporània i acostar una visió més professional de la mateixa a residents i visitants", i que "al mateix temps constituïx una plataforma d'oportunitats per a companyies emergents i jóvens creadors", tal com ha explicat hui el regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez.

L'edil ha informat que el festival es desenvoluparà del 24 al 26 de juny i "el seu escenari seran alguns dels enclavaments més icònics i recognoscibles de la nostra trama urbana, com El Castell i les places de Ses Majestats els Reis d'Espanya i Hispanitat".

Pérez ha destacat que "esta proposta innovadora ve a sumar-se a l'aposta de l'Ajuntament de Benidorm per acostar la cultura al públic, situar-la a peu de carrer i sorprendre residents i turistes mentre recorren la ciutat, en este cas amb dansa contemporània de nivell, desenvolupada per companyies, creadors i ballarins que, malgrat la seua joventut, compten amb una trajectòria formativa molt sòlida i que despunten ja dins del panorama nacional".

La companyia Marroch serà l'encarregada d'obrir el festival el dijous 24 de juny a les 21.00 hores en la plaça de la Hispanitat amb 'Entre nosaltres'. La jornada del divendres arriba amb una mostra a càrrec de les escoles de dansa de Benidorm a les 11.00 hores en la plaça de Ses Majestats els d'Espanya; i amb la proposta 'Moon Valley' de Dahiana Betancourt i Sergio Navarro a les 21.00 hores al Castell.

La tercera jornada de 'Les Ones' la iniciarà l'argentí Eduardo Ignacio Fizona, que estrenarà el solo 'Pell' a les 19.00 hores as Castell. Li seguirà una altra estrena, 'Persistent' de la benidormera Lidia Lara Tomás, en la mateixa ubicació a les 19.15 hores. Tanit Ensabonades i Marta Santacatalina tancaran este I Festival de Dansa al Carrer a les 21.00 hores al Castell amb el seu 'S-end'.

El regidor de Cultura ha convidat a tota la ciutadania "a aprofitar esta oportunitat de descobrir o redescobrir la dansa contemporània en viu, amb unes propostes que estem convençuts que no deixaran a ningú indiferent".

Per al desenvolupament del festival 'Les Ones', l'Ajuntament ha rebut una subvenció de 6.000 euros de la Diputació Provincial d'Alacant dins de la convocatòria d'ajudes per a la realització d'activitats culturals, musicals i escèniques per a l'anualitat 2021, la resolució de la qual s'ha publicat hui en el BOP.

Benidorm lleva la danza contemporánea a la calle con su primer festival ‘Les Ones’
Audios relacionados
Corte voz 1 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Jaime Jesús Pérez
Audio file