EL TEMPS A BENIDORM ARA

14

12:39 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Cel clar

NE 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'alcalde participa en la III Convenció de Turespaña per a mostrar a la ciutat com a cas d'èxit i afirma que és "absolutament intel·ligent" apostar per la sostenibilitat

Toni Pérez: "Benidorm és la màxima expressió del turisme sostenible"

24 octubre 2023
Toni Pérez: “Benidorm es la máxima expresión del turismo sostenible”

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha afirmat hui que Benidorm és "la màxima expressió del turisme sostenible" gràcies a la gestió d'un model que ha propiciat que amb el sòl i el territori disponible es puga apostar pel medi ambient i l'optimització de recursos naturals limitats com l'aigua.

Pérez ha fet estes declaracions durant la seua participació hui en la taula redona sobre 'Màrqueting i comunicació de la sostenibilitat mediambiental' que s'ha celebrat en el si de la III Convenció de Turespaña a Sant Sebastià i que ha abordat la transformació sostenible del turisme.

L'alcalde ha compartit taula amb la subdirectora General de Màrqueting Exterior del Turisme, Blanca Pérez-Sahuquillo, que ha fet de moderadora; amb Pedro Saura García, president de Paradores de Turisme d'Espanya; amb Lara Martínez, viceconsellera de Turisme del Principat d'Astúries, amb Marta Doménech, directora general de Turisme de la Generalitat de Catalunya i amb Carlos Abella, secretari general de la Mesa del Turisme d'Espanya.

Durant el debat s'ha mostrat a Benidorm com a "referent" per a altres destins "perquè està fent les coses molt bé" i en eixe sentit, l'alcalde ha coincidit amb altres ponents que és "absolutament intel·ligent apostar per la sostenibilitat com estem fent a Benidorm fa molt temps".

En eixe sentit, el primer edil ha emfatitzat que a causa de les característiques del terme municipal "hem fet de la necessitat, virtut. I també quant al cicle de l'aigua, la qual cosa ens ha portat al fet que tant el territori, el sòl com l'element líquid siguen a la nostra ciutat la màxima expressió de la conservació i la sostenibilitat".

Pérez ha afirmat que "cada dia avancem i millorem" gràcies a haver treballat prèviament en "estratègies que s'han alimentat de plans de desenvolupament sostenible, perfectament alineats amb l'Agenda 2030". Una situació que ha fet possible que en cinc anys, amb una pandèmia al mig "no hàgem parat de reinventar-nos per a continuar oferint felicitat".

L'alcalde també s'ha referit al turisme regeneratiu com a "catalitzador" per a créixer i millorar, una cosa en la qual Benidorm "també és un model d'èxit". "Convide a tots al fet que entren en la pàgina web de Visit Benidorm i allí busquen l'enllaç al programa d'RTVE 'Reduïx la teua petjada' i en vore'l s'adonaran que les aparences enganyen" ha postil·lat.

D'altra banda, i prèvia a la participació en la taula redona de hui, l'alcalde i la gerent de Visit Benidorm, Leire Bilbao, van mantindre anit una trobada amb directors de les oficines de Turespaña.