EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

17:35 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Poc núvol

S 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

5%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Una vintena de comerços vendran durant tres dies els seus 'estocs' amb descomptes a partir del 50% en la plaça de S. M. els Reis d'Espanya

Benidorm acull este cap de setmana una nova edició de la Fira Outlet

24 octubre 2023
Raúl Parra y Javier Jordá.

Per primera vegada, els compradors tindran una hora d'aparcament gratis en el Pàrquing Municipal de l'Aigüera per les compres que realitzen.

La plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya, on se situa l'Ajuntament de Benidorm, acollirà durant este cap de setmana una nova edició de la Fira Outlet, organitzada per l'Associació Independent de Comerciants de Benidorm, AICO, en col·laboració amb la Regidoria de Comerç. L'edil de l'àrea, Javier Jordá, ha presentat este dimarts tots els detalls de la fira al costat del president d'esta agrupació empresarial, Raúl Parra, i ha convidat als veïns de Benidorm i d'altres punts de la comarca a "acudir a este esdeveniment, on no sols podran conéixer part de l'oferta comercial que tenim a la nostra ciutat, sinó també beneficiar-se d'importants descomptes".

El president d'AICO ha explicat que en esta edició participaran una vintena d'establiments locals, que exposaran el seu 'estoc' repartits al llarg d'unes 30 carpes. Els productes abastaran un ampli ventall comercial: des de moda o sabateria a articles esportius, electrodomèstics, tèxtil o llar. "L'objectiu és poder buidar els nostres magatzems de cara a la campanya de Nadal, per la qual cosa tots els articles en venda portaran un descompte mínim del 50%", ha afegit Parra, qui també ha destacat que, a més de servir com a aparador del comerç local, "la fira també és un ganxo perquè molta gent de la comarca o de la província vinga a Benidorm, passe ací el dia i acabe també comprant o consumint en altres establiments de la ciutat".

L'obertura de portes d'este certamen comercial serà el divendres al matí. Tant este dia com el dissabte, l'horari de la fira es prolongarà entre les 10.30 i les 21.30 hores, mentre que el diumenge s'obrirà també a partir de les 10.30, però avançarà l'hora de tancament a les 20 hores, tal com ha explicat Parra.

Durant este temps, a més dels productes a preus rebaixats, el públic també trobarà inflables infantils i un bar, que gestionarà la Comissió de Festes Majors Patronals, amb l'objectiu que "tots els membres de la família estiguen a gust i per a ells siga una festa vindre a visitar-nos", segons el responsable d'AICO.

Entre les principals novetats d'enguany, Javier Jordá i Raúl Parra han explicat que les persones que realitzen les seues compres en qualsevol dels establiments de la fira obtindran una hora d'aparcament gratuït en el Pàrquing Municipal de l'Aigüera per les compres que realitzen. "És una altra manera de donar facilitats a la gent", ha afirmat Raúl Parra, que ha agraït al Consistori la seua "col·laboració i implicació" amb este esdeveniment. Per la seua banda, el regidor Javier Jordá ha desitjat que esta fira "siga, una vegada més, un èxit per als comerciants que participaran i també per al teixit comercial de la ciutat".

Audios relacionados
Corte voz 1 Javier Jordá
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Javier Jordá
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Javier Jordá
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Raúl Parra
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 5 Raúl Parra
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 6 Raúl Parra
Audio file