EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

18:25 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Cel clar

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Toni Pérez anima als jóvens empresaris a "sumar per a la recuperació"

26 març 2021
Toni Pérez anima als jóvens empresaris a "sumar per a la recuperació"...

Jovempa Marina Baixa ha celebrat este matí a l'Auditori Óscar Esplá del Parc de l'Aigüera de Benidorm la seua assemblea extraordinària durant la qual s'ha produït el relleu en la presidència; Ramón Soriano ha pres el testimoni de Josep Llorca.

Han assistit a esta, al costat dels membres de Jovempa Marina Baixa, alcaldes i representants de la comarca i de la província, al costat de la direcció provincial de l'associació, el diputat a Corts Generals Agustín Almodóvar, i el director general de Turisme de la Generalitat, Herik Campos. En el transcurs de la mateixa s'ha tingut un reconeixement amb els presidents que des de 1993 ha tingut l'associació embrionària de Jóvens Empresaris Turístics de Benidorm, integrada des de 2013 com Jovempa Marina Baixa i incardinada en l'estructura provincial.

Després de les paraules del president de la Diputació, Carlos Mazón, significant l'"honor provincial de comptar amb una força empresarial tan jove", l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, a felicitat als presidents entrant i eixint, recordant els inicis de l'associació centrada en el Turisme, la seua evolució amb el temps i projecció comarcal, per a finalitzar destacant la gestió del president sortint "en un dels moments més difícils" que ha tocat gestionar, com és el generat per la pandèmia.

Pérez ha assenyalat que "Jovempa ha complit els seus compromisos en este temps" i "es renova i hi ha equip". Ha destacat l'alcalde de Benidorm que en estos moments "l'important és sumar per a la recuperació" i llançant un missatge d'optimisme i confiança en el futur felicitant, en general, "als jóvens empresaris que arrisquen i assumixen la responsabilitat de crear ocupació, i de crear riquesa i redistribuir-la".

En l'Assemblea s'ha adonat també dels informes econòmic i de gestió de l'associació.