EL TEMPS A BENIDORM ARA

04

19:00 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Cel clar

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

5%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Fins al 31 de maig les persones usuàries poden disposar dels seus 5 bons de 10 euros i emprar-los com a descompte en compres i consumicions en els establiments adherits

S'obri el termini per a sol·licitar i utilitzar els bons-consum #BenidormTeDaMás

16 maig 2022
Bono consumo

Més de 600 establiments i servicis s'han sumat a la campanya.

Este dilluns, 16 de maig, arranca la nova edició de la campanya de bo-consum #BenidormTeDaMás. Des de les 10.00 hores, les persones usuàries ja poden sol·licitar els seus 5 bons de 10 euros per a utilitzar-los com a descompte en compres i consumicions en els establiments i serveis adherits. Uns bons als quals poden accedir les persones majors d'edat empadronades a Benidorm a data 1 d'abril de 2022.

L'alcalde, Toni Pérez, ha indicat que "des de hui i fins al pròxim 31 de maig està activa esta nova edició de #BenidormTeDaMás amb l'objectiu d'incentivar les vendes en el teixit productiu local en un moment en què la pujada generalitzada de preus en la cistella de la compra i en l'energia està afectant les economies familiars i per extensió al consum".

Toni Pérez ha recordat que "a la vista dels bons resultats de la primera edició de #BenidormTeDaMás que es va desenvolupar des de mitjançats fins a finals de desembre, ens vam comprometre a impulsar una nova campanya, i així ho hem fet, ara amb esta edició i més endavant també coincidint amb les dates nadalenques".

Per a esta edició de #BenidormTeDaMás, l'Ajuntament ha provisionat més de 2,2 milions d'euros. A més, ha sol·licitat participar de la convocatòria de fons que ha llançat la Diputació Provincial d'Alacant per a campanyes de foment del consum sota la fórmula dels bons-consum. Segons les bases d'aqueixa convocatòria, a Benidorm, per volum de població, ens correspondria una ajuda de 292.491 euros, que es traduïx en 29.250 bons-consum de 10 euros.

Per a sol·licitar els bons, s'haurà d'entrar en la web www.bonobenidormtedamas.es i accedir a l'Àrea de Consumidors, on haurà de registrar-se, facilitant el DNI o NIF i fixant una contrasenya. Una vegada completat el registre en la web, les persones usuàries poden sol·licitar des d'allí els seus bons o descarregar-los en format PDF i imprimir-los si ho desitgen.

Des de l'aplicació mòbil BuyBono –disponible en Play Store i Apple Store– també es poden sol·licitar els bons una vegada els usuaris s'hagen registrat en la web. Per a això hauran d'instal·lar-la en el seu dispositiu mòbil i accedir a la seua Àrea Privada des de l'apartat Consumidors, introduint el DNI i la contrasenya amb la qual es van registrar en la web.

Quan s'haja emplenat este pas ja podran realitzar la descàrrega dels bons-consum. L'aplicació crearà els codis QR dels bons i oferirà tota la informació sobre estos, de manera que durant la campanya el beneficiari puga consultar els bons que hi haja canviats i el lloc on el va fer.

Des de la mateixa 'app', a més, els usuaris podran entrar en el seu perfil i visualitzar el llistat dels establiments adherits en els quals poder canviar els bons. Una funció que també està disponible en la web.

De moment, ja s'han adherit a la campanya més de 600 establiments i servicis.

Igual que en la primera campanya, l'Ajuntament de Benidorm ha habilitat punts d'atenció presencial a les persones usuàries de #BenidormTeDaMás que tinguen dificultats tècniques per a accedir als seus bons. Estos punts d'atenció s'han disposat a la Sala d'Investigadors de l'Ajuntament, situada en la planta baixa de l'accés secundari de l'edifici, i també en les extensions administratives municipals de Rincón de l'Oix, La Cala, avinguda de Beniardà, carrer Maravall i Els Tolls. L'horari d'atenció d'estos punts és de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 hores.

Toni Pérez ha assenyalat que "encara que la sol·licitud i descàrrega dels bons es realitza de manera prioritària a través de dispositius mòbils o ordinadors, som conscients que part de la població no disposa d'estos mitjans o que, per diverses qüestions, no està familiaritzada amb les noves tecnologies".

A més, les persones usuàries que requerisquen qualsevol mena d'informació relacionada amb la campanya tenen a la seua disposició el correu electrònic benidormtedamas@benidorm.org i el telèfon 96-6815443.