EL TEMPS A BENIDORM ARA

26

03:35 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El Conservatori de Dansa obri l'1 de juny el termini per a les inscripcions del curs 2022/23

16 maig 2022
Danza

El Conservatori Elemental Municipal de Dansa obrirà el pròxim 1 de juny el termini per a realitzar les inscripcions per al curs 2022/23, segons ha informat la Regidoria d'Educació. Les persones interessades hauran de presentar una sol·licitud de plaça escolar de manera telemàtica o mitjançant cita prèvia.

Per a fer la inscripció, en tots els casos serà necessari presentar una còpia del DNI o del Llibre de Família en el qual consten les dades del sol·licitant, còpia del DNI dels pares o tutors i l'informe de salut escolar.

Per al nivell d'iniciació, dirigit a xiquets i xiquetes de sis i set anys, i el grau mitjà, per a xiquets i xiquetes a partir de dotze anys i coneixements previs, el termini es prolongarà fins al 30 de juny.
En el cas del Grau Elemental, per a xiquets i xiquetes de huit a dotze anys i els de set anys nascuts en 2014, este termini serà des de l'1 de juny al 14 del mateix mes.

Per a accedir a més informació, així com la documentació necessària per a cada cas, es pot acudir a la web de l'Ajuntament: www.benidorm.org, o en la URL https://bit.ly/danza22-23 També es pot obtindre informació en el telèfon 96-6805004 o contactar amb el correu electrònic conservatoriodanza@benidorm.org