EL TEMPS A BENIDORM ARA

03

10:26 AM

HORA BENIDORM

21ºC

Molt núvol con lluvia escasa

E 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

85%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El transport tampoc suposarà cap despesa per als estudiants que residisquen a més d'1 km del Club Nàutic

Setmana Blava, el bateig de mar de franc per a 556 alumnes de 6é Primària

25 maig 2022
Semana Azul. Deportes

La Regidoria d'Esports, en col·laboració amb la d'Ocupació i Desenvolupament Local i el Club Nàutic de Benidorm posarà en marxa durant el mes de juny la primera Setmana Blava que ha programat múltiples activitats esportives, tradicionals i alternatives en la mar i col·legis, dirigides als alumnes  de Primària dels centres públics i concertats de la ciutat.

Mariló Cebreros, regidor d'Esports i Mónica Gómez, responsable d'Ocupació, han presentat este matí la Setmana Blava, al costat dels monitors esportius municipals i als alumnes d'Animació física esportiva i recreativa del Taller d'Ocupació Benidorm X que dirigiran les activitats que es realitzaran a la platja i en els centres escolars.

"Estan convidats a participar –ha dit Cebreros– 2.565 alumnes de Primària de tots els col·legis de Benidorm, dels quals 556, de 6é de Primària, ho seran en activitats de vela i caiac directament en la mar, o futbol platja, vòlei platja i handbol platja en, lògicament, les nostres platges".

L'edil també ha assenyalat que intervindran més de 2.000 escolars en "jocs i esports alternatius i tradicionals" que es desenvoluparan dins de la Setmana Blava en els centres d'ensenyament.
Cebreros ha posat l'accent que l'activitat serà gratuïta "per a tots els participants" i "també el transport al Club Nàutic" per als estudiants que residisquen a més d'un km d'ell. "L'Ajuntament de Benidorm correrà amb la despesa", ha incidit per a "garantir la màxima participació" després de la pandèmia i per la situació econòmica que viuen algunes de les nostres famílies.

Les eixides a la mar dels escolars estaran "condicionades a la meteorologia", ha aclarit Cebreros. Serà el personal tècnic de l'Ajuntament qui decidisca, si les condicions no són òptimes, suspendre l'activitat.

Taller d'ocupació Benidorm X

Per la seua banda, Mónica Gómez ha recordat que seran huit els alumnes d'Animació física esportiva i recreativa del Taller d'Ocupació Benidorm X els que s'incorporaran "en el seu període de pràctiques" a la Setmana Blava, de "suport als monitors esportius municipals". Una experiència que els servirà per a "aplicar l'aprés" durant els últims mesos de formació.

Gómez ha explicat que els alumnes del Taller d'Ocupació perceben "durant tot el curs" el Salari Mínim Interprofessional i "després de superar el període de pràctiques" se'ls concedix un certificat de professionalitat que "els permet afrontar amb major garantia l'entrada al món del treball".

Semana Azul. Deportes