EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

17:22 PM

HORA BENIDORM

25ºC

Cel clar

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els veïns comproven l'eficiència energètica de les 'ferrandines' en El Calvari

Renovació de l'enllumenat públic en el barri antic

19 novembre 2021
Participación Ciudadana

Un projecte subvencionat per l'IDAE amb fons europeus.

L'Ajuntament de Benidorm ha col·locat les primeres lluminàries led d'alta eficiència en el barri antic, concretament en El Calvari, com van comprovar anit membres l'Associació de Veïns Calvari Nou 2010 en un recorregut nocturn per inclòs en el programa d'activitats de 'A peu de carrer' que promou Participació Ciutadana.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, al costat dels regidors de Participació Ciutadana i Espai Públic, Ana Pellicer i José Ramón González de Zárate, tècnics municipals i els vicepresidents del Consell Veïnal, Teresa Garrido i Manuel Sánchez Notario, van comprovar l'eficiència dels nous fanals que lluïxen ja en vies com el carrer Sant Roc.

L'alcalde va anunciar que s'espera finalitzar els treballs d'instal·lació de les lluminàries "abans que acabe l'any" i que s'ha optat el "model ferrandí" per a mantindre una línia de "continuïtat amb l'existent", si bé en este cas es tracta de fanals de tecnologia LED amb els quals Benidorm continua "innovant i aplicant tecnologia".

Toni Pérez va agregar que la renovació de l'enllumenat en esta ocasió és possible gràcies a una subvenció que ha rebut el projecte municipal de l'Institut per a la Diversificació i Estalvi d'Energia (IDAE). "Fons europeus –ha abundat– que Benidorm ha sabut aconseguir" i que suposarà "eficiència energètica" i "més lluminositat" per als nostres barris.

Per part seua, Ana Pellicer va informar que la visita de 'A peu de carrer' suspés en el matí d'ahir als horts ecològics a l'Horta, a causa de la pluja, es trasllada al matí del dijous pròxim, 25 de novembre. Eixe mateix dia, a les 19.00 h, els veïns de la zona de l'Aigüera, de les associacions Ciutat Jardí, Glorieta Carrasco i qui ho desitge a títol individual, podran conéixer de mà dels tècnics municipals i els seus representants en la Corporació municipal les característiques del nou enllumenat en un recorregut que partirà des del mateix Ajuntament.

Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 1
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 2
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 3
Audio file