EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

09:20 AM

HORA BENIDORM

13ºC

Poc núvol

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Malgrat la virulència de les ratxes, que van aconseguir els 97 quilòmetres per hora, no s'han registrat danys de consideració

Policia Local, servicis tècnics i contractes realitzen diverses intervencions relacionades amb el vent

01 febrer 2021
Policia Local, servicis tècnics i contractes realitzen diverses intervencions relacionades amb el vent...

La Policia Local de Benidorm, els serviicis tècnics de l'Ajuntament i les contractes municipals han realitzat diverses intervencions durant la passada matinada i al llarg d'este matí relacionades amb les fortes ratxes de vent, que en alguns moments han aconseguit els 97 quilòmetres per hora.

Segons les dades obtingudes en l'estació de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) el pic de velocitat s'ha produït a les 06.00 hores amb aqueixos 97 quilòmetres, el registre més alt de la Comunitat Valenciana.

Malgrat la virulència del vent, no s'han produït danys personals i els materials no han registrat gravetat. Així, les intervencions realitzades per la Policia Local, una dotzena, s'han degut, principalment, a la caiguda de senyals, cartells o altres elements a la calçada o voreres. També els servicis tècnics municipals i les diverses contractes s'han ocupat d'intervencions en la mateixa línia, havent-se detectat la caiguda d'una vintena d'arbres i danys en diverses marquesines i opis; mentre que al voltant d'un centenar de contenidors han sigut arrossegats pel vent.

La previsió de l'AEMET és que el risc groc per vents en el litoral sud de la província d'Alacant, en el qual es troba Benidorm, es desactive a les 16.00 hores.