EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

16:17 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Cel clar

SE 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

En 2017 es van atorgar un total de 68 ajudes per import global de 30.000 euros

Ocupació incrementa un 20% les ajudes per a la creació de noves empreses

24 gener 2018
Empleo incrementa un 20% las ayudas para la creación de nuevas empresas

La Regidoria d'Ocupació i Desenvolupament Local, que dirigix l'edil Ma Jesús Pinto, ha incrementat un 20% les ajudes per a la creació de noves empreses que anualment atorga l'Ajuntament i de les quals l'any passat es van beneficiar un total de 68 autònoms, per import global de 30.000 euros.

Pinto ha indicat que "per a l'exercici 2018 hem reservat 36.000 euros per a recolzar als treballadors autònoms o per compte propi que inicien o hagen iniciat la seua activitat enguany en la nostra ciutat". Esta quantia, ha apuntat, "implica augmentar en 6.000 euros la partida per a estes ajudes directes, que en els últims anys han tingut molt bon acolliment i han suposat un suport per a les persones que han optat per l'autoocupació".

A més d'incrementar-se la quantia global de les subvencions, "també hem augmentat l'import dels dos tipus d'ajuda que s'atorguen: les dirigides a emprenedors que tramiten la llicència d'obertura en l'Ajuntament, i les reservades a treballadors autònoms que no requerisquen local per a exercir la seua activitat". Així, les primeres han passat de 500 a 600 euros, mentre que les segones han augmentat de 350 a 375 euros.

Entre les condicions i requisits per a acollir-se a esta línia d'ajudes estan el fet d'haver iniciat l'activitat a partir de l'1 de gener i no haver figurat com a treballador autònom els últims sis mesos. No obstant això, tota la documentació i informació està disponible en les dependències de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL), situada en la planta baixa de l'Ajuntament.