EL TEMPS A BENIDORM ARA

05

09:21 AM

HORA BENIDORM

15ºC

Núvols alts

S 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La jornada tindrà lloc el 5 d'octubre a la Casa del Fester de Benidorm i serà impartida per l'expert Fernando Botella

Ocupació i Jovempa organitzen la conferència 'Dona-li al play' per a ajudar els emprenedors a innovar i explorar nous àmbits empresarials

28 setembre 2023
Conferencia de Jovempa en Benidorm
Conferencia de Jovempa en Benidorm

La Regidoria d'Ocupació i Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Benidorm i l'Associació de Joves Empresaris de la Província d'Alacant (Jovempa) han organitzat per al pròxim 5 d'octubre una conferència que, amb el nom de 'Dona-li al play', perseguix "convidar els assistents a innovar i eixir-se del quotidià, així com a explorar noves oportunitats i àmbits del món empresarial", segons ha explicat la regidora Mónica Gómez.

L'acte tindrà lloc a les 19 hores a la Casa del Fester i la conferència serà oferida per l'expert Fernando Botella, "un prestigiós speaker que ha fet conferències per tot el territori espanyol i la província", ha assenyalat Alejandro Gómez, president de Jovempa. A més, la conferència estarà animada pel quartet vocal 'Primital Brothers'.

Alejandro Gómez ha indicat que en esta jornada es pretén "llançar conceptes que puguen ser aplicables a l'empresa o organització".

Les inscripcions són gratuïtes i poden realitzar-se a través de la web www.jovempa.org, les xarxes socials de l'associació o el número de telèfon que figura en la mateixa web. Les places són limitades, segons han advertit des de l'associació empresarial.