EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

16:23 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Poc núvol

NE 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Una trentena d'alumnes han millorat els seus coneixements sobre el sistema d'intel·ligència turística o les implicacions de la Xarxa DTI de la Comunitat en les empreses i consultores

Benidorm celebra en el CDT el II Boot Camp Surfea DTI per a gestors de transformació digital de les Pimes turístiques

28 setembre 2023
Boot Camp Surfea DTI
Boot Camp Surfea DTI

Una trentena d'alumnes han pres part hui en el II Boot Camp Surfea DTI que organitza la Regidoria d'Innovació i Intel·ligència Turística, dirigit en este cas a gestors de transformació digital de les petites i mitjanes empreses turístiques. Un curs que s'ha celebrat en el Centre de Desenvolupament Turístic (CDT) de Benidorm.

La jornada ha sigut inaugurada per la regidora d'Innovació i Qualitat, Aida García Mayor, qui ha donat la benvinguda als assistents al curs. L'edil ha destacat que es tracta d'un esdeveniment "on convergixen el coneixement, la innovació i la transformació digital en el context de la indústria turística" i ha ressaltat que es duga a terme a Benidorm, "una destinació emblemàtica que ha sabut aprofitar les oportunitats que oferix l'era digital per a convertir-se en un referent d'intel·ligència, regeneració i circularitat".

García Mayor ha afirmat que la transformació digital és "un viatge que requerix visió, esforç i col·laboració" i ha posat l'accent en el fet que el Boot Camp permetrà aprendre als assistents "com les xicotetes i mitjanes empreses turístiques poden abraçar la digitalització per a millorar la seua competitivitat, reduir el seu impacte ambiental i oferir experiències turístiques més autèntiques i enriquidores". "Serà una experiència enriquidora i plena d'inspiració".

Després de la inauguració s'ha iniciat l'activitat en la qual s'han abordat assumptes com el sistema d'intel·ligència turística regenerativa i circular, la Xarxa DTI de la Comunitat Valenciana i les seues implicacions per a les pimes turístiques i empreses tecnològiques i consultores, els projectes 'smart' i sostenibles d'Hosbec o la plataforma intel·ligent de destinacions Segittur.

En la jornada també s'han fet visites a Dinapsis i la Smart Office de Benidorm dividits en grups abans de tornar al CDT per a procedir a la clausura d'este II Boot Camp Surfea DTI.