EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

03:00 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El recital tindrà lloc este divendres, a partir de les 20.30 hores, i té entrada gratuïta

Concert d'orgue a càrrec de Cor de Nuit Trio i Gurutze Beitia a l'església de Sant Jaume i Santa Anna

28 setembre 2023
Concierto de órgano a cargo de Cor de Nuit Trio y Gurutze Beitia en la iglesia de San Jaime y Santa Ana

Forma part del cicle de l'XI Festival Internacional d'Orgue.

L'església parroquial de Sant Jaume i Santa Anna acull demà, divendres, un nou concert de l'XI Festival Internacional d'Orgue de Benidorm, que al llarg d'este 2023 està portant fins a la ciutat a reconegudes figures d'esta especialitat musical. El regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, ha explicat que en esta ocasió, per al concert de setembre, els protagonistes seran el trio Cor de Nuit Trio, format per Josep Maria Berenguer i els organistes Javier Artiagas i Benantzi Bilbao, al costat de la narradora Gurutze Beitia.

El responsable municipal de Cultura ha destacat que el festival d'òrgan que se celebra anualment a Benidorm és un certamen "molt reconegut" en l'àmbit nacional i internacional i que "permet veure en el nostre municipi a intèrprets de primer ordre que poques ciutats poden albergar", en mancar d'un òrgan d'estes característiques. No en va, Jaime Jesús Pérez ha recordat que l'última edició d'este festival, en 2022, va congregar al voltant de 2.000 persones, una xifra que enguany es preveu superar en haver-se incrementat el nombre de concerts fins a un total de nou.

El recital d'este divendres es desenvoluparà a partir de les 20.30 hores, en finalitzar la missa, i té entrada lliure fins a completar l'aforament del temple, establit en 300 persones. Després d'este concert, la programació de l'XI Festival Internacional d'Orgue portarà a Benidorm el 27 d'octubre, a Enrico Tricario i Lumina Ensemble; l'1 de desembre, a Juan de la Rossa; i el 16 de desembre, a la Coral de Benidorm i Josep Vicent Giner, que posarà punt final al certamen.

Concierto de órgano a cargo de Cor de Nuit Trio y Gurutze Beitia en la iglesia de San Jaime y Santa Ana