EL TEMPS A BENIDORM ARA

09

16:41 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Intervals de núvols

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

30%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Ocupació engega una nova edició del Programa de Formació per a la Iniciativa Empresarial

22 setembre 2016
Empleo pone en marcha una nueva edición del Programa de Formación para la Iniciativa Empresarial

Està dirigit a persones emprenedores que cerquen l'autoocupació o amb projectes empresarials

La Regidoria d'Ocupació posa en funcionament una nova edició del seu Programa de Formació per a la Iniciativa Empresarial amb l'objectiu d'impulsar l'esperit emprenedor i les idees innovadores per a la creació de nous negocis que possibiliten la generació d'ocupació en el municipi.

En la presentació del projecte, la responsable de l'Àrea d'Ocupació, Foment i Desenvolupament Local, Maria Jesús Pinto, ha assenyalat als nous empresaris i empresàries com "els principals destinataris d'este programa formatiu" que proposa activitats "molt demandades" pels seus potencials beneficiaris entre les quals ha destacat a les persones que cerquen l'autoocupació i als joves "amb un projecte empresarial recentment iniciat".

Els emprenedors que se sumen a la iniciativa rebran la formació imprescindible per a gestionar la creació dels seus projectes i podran assimilar els conceptes necessaris per a l'estudi de viabilitat, així com els coneixements bàsics en matèria fiscal, seguretat social i gestió de la cartera de clients. Finalment, tindrà lloc un taller de microcrèdits, elaborat amb la col·laboració de La Caixa, que plantejarà solucions de finançament sobre la base de la iniciativa plantejada.

El Programa es desenvoluparà íntegrament en el Centre Formatiu per a l'ocupació 'Pepita Puchades' de la Regidoria d'Ocupació, a partir de les 10.00 hores amb el següent calendari: 18 d'octubre, 'Introducció a la creació d'empreses'; 20 d'octubre, 'Elabora el teu pla d'empresa'; 25 d'octubre, 'Fiscalitat per a PIMES i emprenedors I; 27 d'octubre, 'Aspectes laborals de la Seguretat Social'; 3 de novembre, 'Fiscalitat per a Pimes i emprenedors II; 8 de novembre, 'Gestió eficaç de les dades de nous clients. CRM. Aspectes legals'; i 10 de novembre, 'Finançament per a la teua empresa. Microcrèdits', impartit per tècnics de La Caixa.

Els interessats a participar en este programa, es poden posar en contacte don l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) de l'Ajuntament de Benidorm.