EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

13:47 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Cel clar

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La Regidoria d'Educació subvencionarà la meitat del cost a les famílies empadronades a Benidorm

Oberta la matrícula per a l''Escola Municipal d'Estiu', que es desenvoluparà en el CEIP Ausiàs March

31 maig 2022
Escuela de verano.
  • Tindrà lloc del 4 de juliol al 31 d'agost per a alumnat de 3 a 14 anys, amb possibilitat d'inscripció quinzenal o setmanal.
  • A més de la possibilitat de comptar amb servici de menjador i d'anticipar l'hora d'entrada, com a novetat oferix 'Escola de Vesprada'.

L'Agrupació Local d'AMPA, en col·laboració amb la Regidoria d'Educació, organitza un any més l''Escola Municipal d'Estiu', que es desenvoluparà del 4 de juliol al 31 d'agost en el CEIP Ausiàs March i que està dirigida a menors de 3 a 14 anys. La regidora d'Educació, Maite Moreno, ha informat que "el termini d'inscripció estarà obert fins al pròxim 15 de juny", i ha agregat que "com en edicions anteriors, l'Ajuntament subvencionarà amb un 50% el cost de l''Escola Municipal d'Estiu' a les famílies empadronades a Benidorm".

Durant la seua estada a l'escola, l'alumnat executarà diverses activitats, com a treball manual, jocs o música, així com eixides i excursions.

L'horari de l'escola serà de 9.00 a 14.00 h de dilluns a divendres, però s'oferix la possibilitat d'ampliar aqueix horari tant a primera com a última hora. Així, hi haurà un servici d'escola 'matinera' que permet a l'alumnat entrar una hora abans, a les 8.00 hores; de la mateixa manera que es pot optar al servei de menjador de 14.00 a 15.00 hores.

A més, "per a facilitar i afavorir al màxim la conciliació familiar, enguany s'oferix també el serveici extra d''Escola de vesprada', entre les 15.00 i les 17.00 hores".

El preu per alumne és de 140 euros al mes per als socis de les AMPA i de 155 euros al mes per als no socis. Igual que en edicions anteriors, existix la possibilitat d'inscriure's per setmanes o quinzenes.

En eixe cas, el preu per quinzena és de 80 euros els socis i 85 euros els no socis; mentre que per a una setmana el cost serà de 45 euros els socis i 50 els no socis.

Pel que respecta als serveis 'extra', el preu de l'escola 'matinera' és de 30 euros al mes; i de 40 euros mensuals la de vesprada. El servici de menjador té un cost de 5,90 euros al dia.

Les inscripcions es poden des de ja a través de l'enllaç https://www.trokolo.com/inscripcionveranobenidorm/. Les que es realitzen fora de termini tindran un cost addicional de 20 euros.