EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

08:19 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament de Benidorm invertix 145.000 € per a la instal·lació de cambres amb intel·ligència artificial

Benidorm reforça la seua sostenibilitat turística amb un nou sistema intel·ligent de control d'aforaments en platges

31 maig 2022
Plan sostenibilidad turística.

Este contracte és una de les 19 actuacions contemplades en el Pla de Sostenibilitat Turística de Benidorm

Benidorm es consolida com a destinació turística intel·ligent amb la instal·lació d'una xarxa de càmeres amb un sistema d'intel·ligència artificial per al control d'accessos i d'aforaments. L'actuació, contemplada en el Pla de Sostenibilitat Turística de Benidorm, instal·larà càmeres intel·ligents a les platges de Ponent i Mal Pas per a millorar la mobilitat d'estes zones de gran afluència turística.

"Com la primera destinació turística certificada del món, Benidorm està fermament compromés amb continuar consolidant-se com un model internacional de turisme intel·ligent, sostenible i segur," ha explicat l'alcalde Toni Pérez. "Instal·larem 19 càmeres amb intel·ligència artificial en els accessos de la platja de Ponent i una a la platja del Mal Pas per a poder controlar l'aforament i així fer una gestió precisa que ens ajude a continuar millorat la mobilitat d'estes zones de gran afluència turística."

La nova xarxa de cambres intel·ligents permetrà controlar l'aforament a algunes de les zones d'alta afluència turística de Benidorm a través d'un programari de comptatge de persones. Este projecte també inclou la implantació de tres punts wifi addicionals que permetran a visitants i veïns connectar-se a Internet.

La presentació d'ofertes per a la licitació d'esta actuació ha acabat esta setmana. Una vegada finalitze l'adjudicació, el termini estimat per a l'execució d'este projecte de transformació intel·ligent és de sis mesos.

La actuació seguix la línia de sostenibilitat que ja és un segell d'identitat de la governança de Benidorm. "Esta actuació, com les 19 que plantegem en el Pla de Sostenibilitat Turística, contínua el nostre compromís de fer un Benidorm més accessible i sostenible a través de la planificació intel·ligent," assenyala l'alcalde de Benidorm Toni Pérez. La instal·lació d'estos sistemes d'anàlisis d'imatges i dades en zones turístiques forma part de la tercera actuació del Pla Benidorm DTI + segura que busca la transformació competitiva del sector turístic de Benidorm.

El Pla Benidorm DTI + Segura és una estratègia conjunta entre el Govern d'Espanya, la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament de Benidorm per a continuar avançant en una governança segura, sostenible i intel·ligent impulsant el sector turístic de Benidorm. Amb una inversió total de més de 2.950.000 €, el Pla contempla 19 actuacions agrupades en quatre eixos estratègics: actuacions en infraestructures i equipaments turístics per a millorar l'accessibilitat i la sostenibilitat, accions per a avançar en la gestió, planificació intel·ligent i la diversificació dels productes turístics, la transformació competitiva de la ciutat i mesures per a assegurar la seguretat higienicosanitària.

Audios relacionados
Corte voz 1 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Toni Pérez
Audio file