EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

07:32 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Toni Pérez destaca que "l'Ajuntament complix els seus compromisos" i dialoga amb els veïns, a peu de carrer, sobre les necessitats del barri

Noves lluminàries i parc públic en Finca Barrina

05 gener 2023
Finca Barrina

En la iniciativa de contacte veïnal 'A peu de carrer' que desenvolupen les regidories de Participació Ciutadana i Espai públic, la primera presa de contacte de l'any ha sigut amb els veïns de Finca Barrina on l'Ajuntament ha executat les realitzacions compromeses en l'anterior visita.

L'alcalde de Benidorm Toni Pérez, al costat dels edils Ana Pellicer i José Ramón González de Zárate, ha visitat el barri i departit amb els veïns, verificant la realització de les actuacions.

Pérez ha destacat "el compromís de l'Ajuntament per atendre les demandes dels veïns comprovant sobre el terreny la viabilitat de les mateixes i adequant-les a la realitat". "L'Ajuntament complix els seus compromisos" i, en este cas, va dir, "s'ha atés la necessitat de millorar la il·luminació per a proporcionar seguretat viària, per als vianants i física als carrers de Finca Barrina"

S'ha instal·lat 18 lluminàries de 50 W, tecnologia led, sobre pals galvanitzats de 8 metres, consolidats, emprant en esta ocasió una estesa aèria de 495 metres, amb derivacions d'alimentació de servici als centres CM120 i CM90.

De les 18 noves lluminàries, 14 sobre viari principal i 4 en el nou parc conformat sobre parcel·la entre els carrers Periodista José Ramón Alonso i Barrina Nord.

Sobre la nova parcel·la habilitada com a parc d'espai públic Pérez ha recordat als veïns que "s'està a l'espera d'atendre la demanda d'espai bio saludable o d'oci infantil amb engrunsadores, estant obert l'ajuntament a una opció mixta amb tots dos equipaments".

Per a habilitar el nou parc s'ha hagut d'actuar sobre una parcel·la de quasi tres mil metres quadrats (2.780 m²) a través d'una primera fase de poda i desbrossament, retirant a abocador autoritzat les travesses de ferroviàries que allí es localitzaven, perquè han precisat d'un tractament específic en la seua retirada, ja que normativament no estaven permeses per a estos espais d'ús. Per a condicionar el parc, s'han col·locat dos-cents metres cúbics de grava sobre emmallat anti herbes en tota la parcel·la. Al mateix temps, s'ha plantat murta, arbust de fulles perennes, per a formar tanca i s'ha instal·lat el pertinent sistema de reg per degoteig, amb connexió a sud xarxa.