EL TEMPS A BENIDORM ARA

03

21:31 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Poc núvol

N 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'OFEB perseguix la creació d'un espai comú per a la socialització entre seguidors de tots dos certàmens

Naix a Benidorm la primera associació de fans del Benidorm Fest i Eurovisió

13 maig 2023
Nace OFEB, la primera asociación de fans del Benidorm Fest y Eurovisión
Nace OFEB, la primera asociación de fans del Benidorm Fest y Eurovisión

La plaça del Castell de Benidorm ha acollit este migdia el naixement oficial de l'Organització Fan del Festival de la Cançó d'Eurovisió i el Benidrom Fest (OFEB), l'acta fundacional del qual ha sigut signada per 17 eurofans dels més de 70 amb què compta l'organització. El regidor d'Esdeveniments, Jesús Carrobles, i la gerent de Visit Benidorm, Leire Bilbao, han assistit este matí a la presentació de l'associació.

El seu president, Rubén Frías, ha indicat que la constitució de l'OFEB "és l'oficialització de facto d'una família que ha vingut creixent trobada rere trobada des de molts punts d'Espanya". Fredes ha explicat que en este temps "hem anat trobant persones que viuen Eurovisió amb un entusiasme especial i Benidorm i el Benidorm Fest ens han unit".

Un grup de persones que fins fa molt poc a penes es coneixien entre si més enllà de les xarxes socials i que es van anar sumant sobre la marxa "aquell cap de setmana de 2022 a este cotxe granera".

Els estatuts de l'OFEB definixen com a fi principal de l'entitat la creació d'un espai comú organitzat per a la socialització entre fans del Benidorm Fest i el Festival de la Cançó d'Eurovisió, però també la reconeixement de la música i la cultura de la qual tots dos festivals són un important exponent.

L'OFEB és la primera entitat del país que es reconeix seguidora de la preselecció espanyola que, amb només dos edicions, "s'ha consolidat tant per a la corporació pública com per als cercles especialitzats en l'àmbit internacional" subratllava Fredes, que agregava que "som els primers 'benieurofans' organitzats".

Esta nit es donaran cita de nou a Benidorm per a seguir la final d'Eurovisió 2023 i mostrar el seu suport a la candidatura de Blanca Paloma i la seua 'Eaea'.