EL TEMPS A BENIDORM ARA

22

03:35 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Milers de persones van mostrar el seu suport a Blanca Paloma, que actuarà hui a Liverpool, i van gaudir dels concerts que van oferir els seus companys del passat Benidorm Fest

Benidorm dona la benvinguda a Eurovisió amb una gran festa de l'Euroclub en la plaça de la Hispanitat

13 maig 2023
Gran fiesta previa a Eurovisión del Benidorm Fest Euroclub
Gran fiesta previa a Eurovisión del Benidorm Fest Euroclub

El festival es podrà seguir des de la mateixa plaça a través d'una pantalla gegant i al seu terme arribaran les actuacions de Soraya i Vicco.

Benidorm va viure anit una gran festa amb el Benidorm Fest Euroclub que es va celebrar en la plaça de la Hispanitat i que va servir per a calfar motors de cara al festival d'Eurovision que té lloc esta nit. Una festa, la d'ahir, que va mostrar el suport que la ciutat donarà hui a Blanca Paloma, la representant espanyola, i a la seua cançó 'Eaea'. I així ho van deixar també palés tots els artistes que van participar en la festa i que van ser companys de la il·licitana en l'últim Benidorm Fest.

La celebració, que va ser seguida per diversos milers de persones durant tota la nit, va començar amb l'actuació de Dj Xinxeta per a animar als presents per al que s'aveïnava. A les 22 hores, Sharonne en el seu paper de presentadora de l'esdeveniment, va començar a donar pas als artistes que anaven a actuar.

Jose Otero, Meler, Mègara, Famous, E'Femme, Rakky Ripper i Sofía Martín, per eixe ordre, van delectar als assistents; molts eurofans, però també nombrosos veïns i turistes que es van animar a ballar al ritme que els marcava la música.

La festa la va tancar la mateixa presentadora, Sharonne, després que tots junts es reuniren en l'escenari per a immortalitzar el moment, i llançar els seus millors desitjos per a Blanca Paloma esta nit.

Hui dissabte el cartell s'inicia amb el Dj Miguel Romá, des de les 18.30 fins a les 20.45 hores. A eixa hora eixirà a l'escenari Carlos Higes i a les 21 hores es realitzarà una connexió en directe amb Eurovisió. El certamen podrà ser seguit des de la mateixa plaça de la Hispanitat a través d'una pantalla gegant.

Una vegada finalitzada Eurovisió tindran lloc altres dos nous concerts, en este cas de Soraya i de Vicco, amb el seu enganxós tema 'Nochentera'. La festa acabarà al voltant de les dos de la matinada.

Cal ressaltar que s'ha disposat una 'Fan Zone' per a gaudir de les actuacions, fotografies amb La Sireneta i el micròfon del Benidorm Fest, fotoreclam, etc.