EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

13:55 PM

HORA BENIDORM

25ºC

Intervals de núvols

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

10%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La víctima és la número 1.103 des de 2003

Minut de silenci a Benidorm per la dona assassinada ahir a Màlaga

16 juliol 2021
La corporación guarda un minuto de silencio.
La corporación municipal guarda un minuto de silencio.

Benidorm ha guardat este migdia un minut de silenci davant la porta principal d'Ajuntament en memòria de la dona que perdia ahir la vida a Màlaga.

Amb l'alcalde, Toni Pérez, i la regidora d'Igualtat, Ángela Zaragozí, al capdavant, la corporació municipal ha mostrat una vegada més el seu més ferm rebuig a la violència de gènere i la seua ferma aposta per l'erradicació d'esta xacra social.

En esta ocasió, la víctima ha sigut una dona de quaranta-sis anys a qui la seua parella suposadament li va arrancar la vida a les 8.30 d'ahir, a les portes del col·legi en el qual treballava a Màlaga, després de disparar-li un tir amb una escopeta de caça. Ell, un home de cinquanta-cinc anys, després del crim, es va suïcidar amb la mateixa arma.

Segons el còmput de la Delegació Contra la Violència de Gènere del Ministeri d'Igualtat, esta és la vint-i-cinquena víctima de la violència masclista al nostre país enguany i la número 1.103 des que es va començar a computar l'estadística en 2003.

La Regidoria d'Igualtat recorda a totes les dones que se senten amenaçades, que tenen a la seua disposició a personal tècnic especialitzat i recorda l'existència del número 016 d'atenció a les víctimes que, a més de ser gratuït, atén en 52 idiomes els 365 dies de l'any i no deixa rastre en la factura telefònica, si bé es recomana esborrar-ho del registre de cridades després de la seua utilització.