EL TEMPS A BENIDORM ARA

16

23:58 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Intervals de núvols

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

10%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'associació confia vendre 5.000 exemplars

Anémona presenta la seua samarreta solidària 2021

16 juliol 2021
Ya está a la venta la camiseta de Anémona.
Ya está a la venta la camiseta de Anémona.

El Grup d'autoajuda per a dones amb càncer de mama i ginecològic de Benidorm i la Marina Baixa, Anémona, ha presentat la seua samarreta solidària 2021 que anuncia la celebració del dia internacional de la lluita contra el càncer de mama, el 19 d'octubre.

Simpatitzants i associades d'Anémona s'han donat cita en la Gelateria Pinocchio del Passeig de Llevant en l'acte de presentació de la samarreta oficial 2021 amb la qual l'entitat pretén visibilitzar les activitats organitzades amb motiu d'aqueixa jornada reivindicativa enguany a Benidorm.

L'acte va comptar amb la presència de la regidora d'Igualtat, Ángela Zaragozí, i altres representants de la corporació municipal. L'alcalde, Toni Pérez, es va sumar també a l'esdeveniment.

La presidenta d'Anémona, María Botella, ha assenyalat que amb les samarretes estampades pretenen "donar visibilitat a l'associació" i "per damunt de tot" a les dones afectades amb motiu del dia Internacional i, d'altra banda intentar "recollir una mica de diners" per a poder sensibilitzar a la societat.

Encara que sense perdre de vista la pandèmia, Anemone prepara ja el seu programa d'activitats d'enguany. "Estem il·lusionades amb poder fer la marxa". Recordem que en 2020 la 'marea rosa', que reunix milers de benidormers, no va poder recórrer els passejos marítims de la ciutat. També intentarà promoure "en funció de l'aforament", la lectura pública del seu manifest a l'Ajuntament.

Anemone espera vendre enguany unes 5.000 samarretes que es poden adquirir en la seu de l'entitat al carrer de la Biga, 14 per només 10 euros. María Botella ha subratllat la solidaritat de Benidorm que com cada any "es bolca" amb Anémona.

Camiseta de Anémona.
Camiseta de Anémona.