EL TEMPS A BENIDORM ARA

02

03:20 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Fet luctuós que deixa tres orfes menors d'edat

Minut de silenci a Benidorm en repulsa pel crim masclista de Tarancón

04 maig 2022
Minuto de silencio.

L'Ajuntament de Benidorm ha convocat este migdia un minut de silenci davant la porta principal del consistori, com a mostra de repulsa i condemna a la violència masclista que s'ha cobrat la tretzena víctima mortal de 2022. Amb l'alcalde, Toni Pérez, al capdavant, la Corporació municipal ha mostrat d'esta manera el seu més ferm rebuig a esta xacra social.

En esta ocasió, la víctima ha sigut una dona natural del Marroc, de quaranta-tres anys qui ha sigut suposadament assassinada pel seu cònjuge, de 38 i de la mateixa nacionalitat, en la localitat de Conca de Tarancón, el 2 de maig. La víctima tenia dos fills i una filla menors d'edat.

Els fets van tindre lloc a les 8.00 del matí en el domicili familiar. Després del crim, el marit va deixar als fills amb el cadàver i es va entregar a la Guàrdia Civil. Amb este són ja 1.139 les dones assassinades per la violència masclista a Espanya des de 2003 en què es comptabilitza l'estadística.

La Regidoria d'Igualtat recorda que l'Ajuntament disposa de personal especialitzat en violència de gènere per a prestar assessorament gratuït a qualsevol dona que se senta amenaçada. Així mateix, reitera una vegada més, que les víctimes compten amb el telèfon gratuït 016, que no deixa rastre en la factura telefònica, si bé és recomanable eliminar-ho del registre de trucades dels mòbils. Este servici atén les 24 hores del dia, els set dies de la setmana, els 365 dies de l'any i en 52 idiomes.