EL TEMPS A BENIDORM ARA

09

16:49 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Intervals de núvols

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

30%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Encara que el curs s'inicia sense restriccions per la pandèmia, l'Ajuntament manté el reforç de neteja en els col·legis d'Infantil i Primària i resta de centres municipals

Més de 9.500 estudiants tornen hui a les aules a Benidorm

12 setembre 2022
Inicio curso escolar 2022

Més de 9.500 estudiants de 2n cicle d'Educació Infantil, Primària, Secundària i ensenyaments postobligatoris han tornat hui a les aules a Benidorm, en una jornada marcada per la normalitat. Un curs 2022/2023 en el qual, malgrat no haver-hi en vigor restriccions ni protocols per la pandèmia de la COVID-19 a les aules, l'Ajuntament ha decidit mantindre "el reforç dels servicis de neteja en els col·legis d'Infantil i Primària i resta de centres educatius municipals". Així ho ha traslladat hui l'alcalde, Toni Pérez, que al costat de la regidora d'Educació, Maite Moreno, ha donat la benvinguda al curs en un dels centres degans de la ciutat, el CEIP Bautista Lledó.

En este centre, i durant les vacances escolars, l'Ajuntament ha realitzat una sèrie de millores sol·licitades per la direcció, entre "elles la renovació de les tres aules d'Educació Infantil". I és que, igual que en anys anteriors, l'Ajuntament ha aprofitat l'absència d'activitat lectiva per a dur a terme actuacions en els centres educatius per a la posada a punt del parc públic escolar de cara al nou curs escolar.

Gran part de les actuacions dutes a terme per la brigada municipal de Servicis Tècnics en els centres escolars s'han centrat "en l'actualització dels sistemes elèctrics de part dels col·legis de Benidorm, modernitzant-los per a millorar en eficiència energètica".

A estes actuacions, s'afigen "les importants inversions fetes en la via pública entorn dels centres educatius, principalment amb l'objectiu de millorar la mobilitat per als vianants i garantir rutes escolars segures".

L'alcalde ha informat que "respecte a l'arranjament escolar inicial plantejat per la Conselleria d'Educació per a este curs, ha sigut necessari habilitar una unitat addicional de pàrvuls de quatre anys en el centre Mestre Gaspar López per a atendre la demanda en este cicle".

Toni Pérez ha assenyalat que "també s'ha iniciat el curs en Educació Infantil de 1r cicle en les tres escoles infantils municipals i el Servici d'Atenció a la Primera Infància (SAPI) Nanets", on la incorporació de l'alumnat es realitzarà de manera escalonada; així com a les aules de P-2 dels col·legis Vasco Núñez de Balboa, Aitana, Mestre Gaspar López i Puig Campana".

Segons ha indicat l'alcalde, en la xarxa municipal d'escoles municipals "s'ha atés l'escolarització de la població empadronada a Benidorm, i fins i tot en alguns nivells també a població no empadronada" en disposar-se de places suficients.

Autobús universitari

També este dilluns ha començat les classes en les universitats valencianes. Igual que el curs passat, l'Ajuntament de Benidorm ha assumit la prestació del servici de transport universitari als campus de Sant Vicent del Raspeig i de Sant Joan, de les universitats d'Alacant i Miguel Hernández respectivament. L'Ajuntament bonificarà a l'alumnat de Benidorm el 33% del cost del viatge.

Audios relacionados
Corte voz 1 - Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 - Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 - Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Toni Pérez
Audio file