EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

00:56 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El Saló d'Actes acollirà la retransmissió de l'obra des del Teatre Real

L'òpera 'Turandot' de Puccini arriba el divendres a Benidorm

12 juliol 2023
Turandot.
Turandot.

Divendres que ve, 14 de juliol, el Saló d'Actes de l'Ajuntament de Benidorm acollirà la retransmissió de la coneguda òpera 'Turandot' del compositor Giacomo Puccini, que es representarà en el Teatre Real de Madrid. L'acte tindrà lloc a les 21 hores i l'entrada serà lliure i gratuïta fins a completar l'aforament.

Es tracta d'una de les principals activitats preparades per la Regidoria de Cultura per a este estiu i s'emmarca dins de la Setmana de l'Òpera que celebra el teatre madrileny.

Nicola Luisotti i Diego García seran els directors musicals, mentre que la direcció escènica estarà a càrrec de Robert Wilson.

'Turandot' és un drama líric en tres actes que es desenvolupa en un llegendari i misteriós Pequín. La princesa Turandot desafia als seus pretendents a resoldre tres enigmes i si ho fan aconseguiran el seu cor. Si no, moriran. El príncep Calaf, enamorat a primera vista, accepta el desafiament. Les emocions aconseguixen el punt màxim quan Calaf i Turandot s'enfronten en un duel musical i emocional. L'amor, la passió i el sacrifici s'entrellacen en este viatge destinat a fondre el gèlid cor de la princesa.

'Turandot' és considerada com l'obra mestra de Giacomo Puccini i transporta al públic a una terra de fantasia basada en una concepció occidental de la Xina. En este univers proposat pel director d'escena el més important és la llum, la línia i el color des del primer moment fins al brillant desenllaç.

La representació durarà aproximadament dos hores i mig inclòs el descans.