EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

09:59 AM

HORA BENIDORM

13ºC

Poc núvol

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La segona jornada arranca hui a les 18.00 hores i deixarà actuacions com les d'Homes G i Locos de Atar

L'Ibèria Festival obri la seua 9a edició amb el so actual de Sidecars i els èxits de sempre de Seguretat Social

09 octubre 2021
1ª jornada Iberia Festival 2021

L'Ibèria Festival va obrir ahir la seua 9a edició, brindant una nit del millor pop-rock nacional, el d'ara i sempre. Amb els primers compassos de la vesprada la banda tarraco-valenciana Ñekü, immersa en la seua gira El Nido, va ser l'encarregada de calfar els motors del festival; donant pas a la jove cantautora Ainoa Buitrago, que davant el públic de Benidorm va interpretar els temes que conformen el seu primer àlbum d'estudi que es publicarà en tot just uns dies.

En l'equador de la primera jornada va arribar el moment de Seguridad Social. La banda liderada per José Manuel Casañ, 'vella' coneguda de l'Ibèria, va signar ahir una de les seues millors actuacions en el festival i no es va guardar cap dels temes que l'han convertida en uns dels grups de referència del pop espanyol dels 80 i els 90 com 'Baila mi rumba', 'Quiero tener tu presencia', 'Calavera', 'Comerranas' y 'Chiquilla', així com les seues tan conegudes versions de l''Acuarela' de Toquinho i 'Un beso y una flor, de Nino Bravo.

Sidecars van fer parada en l'Ibèria dins de la seua gira 'Ruido de Fondo' i van ser els encarregats de tancar per l'alt la primera nit del festival. Sobre l'escenari de l'auditori Julio Iglesias, la banda va anar desplegant en perfecta sincronia temes del seu últim àlbum com a 'Galaxia', 'Garabatos' i 'Mundo imperfecto' amb les seues cançons més seguides i corejades com a 'Fan de ti' o 'Contra las cuerdas'.

La segona jornada d'esta edició arrancarà a les 18.00 hores amb un tribut al gran David Bowie, amb Bowie: Out of the Ashes. Seguidament, l'escenari serà per a la banda benidormera Locos de Atar; a la qual seguirà Dansa Invisible. El tancament de la nit tindrà nom propi, el dels mítics Hombres G.