EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

19:05 PM

HORA BENIDORM

11ºC

Cobert con lluvia

NE 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

100%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Organitzada per la Comissió de Festes Majors Patronals, alberga una dotzena de llocs amb productes tradicionals

L'alcalde inaugura la 'Fira Tradicional del 9 d'Octubre' al Parc d'Elx

09 octubre 2021
Feria Tradicional del 9 d’Octubre.
Feria Tradicional del 9 d’Octubre.

Les reines i dames van realitzar el tradicional Ball del Peuet previ a l'obertura del porrat.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez ajunte l'edil de Festes, Jesús Carrobles; el president de la Comissió de Festes, Batiste Rostoll; les Reines –Paula Pérez i Sofía Fuster– i Dames Festes Majors Patronals; i el president de la Comissió de Penyes, Adrián Romero, ha procedit a la inauguració, este matí, al Parc d'Elx, de la 'Fira Tradicional del 9 d'Octubre' que organitza la comissió amb motiu de la celebració del Dia de la Comunitat Valenciana, en un acte al qual també han assistit autoritats, la corporació municipal de Benidorm i membres d'entitats festeres i culturals de la ciutat.

La cercavila, després del Ple institucional del 9 d'Octubre, des de la Plaça de l'Ajuntament pels carrers del Barri antic de la Vila, que tancava la Unió Musical de Benidorm, va despertar el màxim interés d'un publique expectant de festa en un molt concorregut Benidorm que va aplaudir el pas de les corts d'Honor i de les reines de les Festes Majors Patronals. A l'arribada al Parc d'Elx, reines i dames van ballar el tradicional Ball del Peuet, després del qual es va produir la inauguració del porrat.

La fira, romandrà oberta els dies 9 i 10 d'octubre amb una dotzena de llocs amb productes típics de Benidorm, la comarca de la Marina Baixa, la província i la Comunitat Valenciana. La Fira del 9 d'Octubre disposa d'una barra, a preus populars en la qual també es poden degustar productes i especialitats de la gastronomia tradicional local.

Els actes programats amb motiu del Dia de la Comunitat Valenciana continuaran demà diumenge amb el concert que oferirà la 'Societat Musical "L'Illa de Benidorm' a l'Auditori 'Julio Iglesias' del Parc de l'Aigüera, a les 6 de la vesprada.