EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

06:33 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els veïns de Benidorm podran seguir les actuacions de l'estratègia DUSI, com es transforma la ciutat i participar activament a través d'estos perfils

L'estratègia DUSI de Benidorm llança les seues xarxes socials

15 març 2022
La estrategia DUSI de Benidorm lanza sus redes sociales

Benidorm reafirma la seua aposta per la transparència llançant perfils dedicats a l'estratègia DUSI en Instagram, Facebook i Twitter. "Hem decidit llançar estos perfils en xarxes per a acostar als veïns de Benidorm d'informació actualitzada i accessible," ha declarat l'alcalde Toni Pérez. "L'estratègia DUSI va nàixer de l'escolta activa i hui presentem les xarxes de l'estratègia com un element més del nostre compromís amb la participació ciutadana."

En els perfils d'EDUSI Benidorm, els usuaris podran conéixer les actuacions que s'estan realitzant, així com descobrir com esta estratègia està millorant els espais públics, les infraestructures i els serveis de Benidorm. A més, esta presència en xarxes socials també busca atraure l'interés dels més joves a través d'un llenguatge conegut, pròxim i accessible.

"En estos perfils, per exemple, els veïns podran comparar com eren els espais urbans abans de les actuacions de mobilitat i com s'han transformat gràcies a l'EDUSI," ha explicat l'alcalde de Benidorm Toni Pérez. "També tindran a la seua disposició informació actualitzada de les actuacions en marxa, com les millores en el paratge del Moralet, podran descobrir les futures infraestructures previstes en l'estratègia com l'Alberg Sequia Mare i llegir en què consistixen exactament les línies d'actuació de l'EDUSI entre una altra informació d'interés general."

La primera tinenta d'alcalde i regidora de Participació Ciutadana Ana Pellicer afig que "estes xarxes obrin un canal de comunicació directa amb els veïns de Benidorm." I és que, en paraules de Pellicer, "l'Ajuntament es deu als seus veïns i volem mantindre'ls informats en tot moment d'esta important aposta pel futur de Benidorm. A través d'estos perfils, podran fer-nos arribar la seua opinió i comentar totes les actuacions que anem emprendre gràcies a esta aportació dels fons FEDER."

Des de l'Ajuntament de Benidorm es donarà suport a esta línia de comunicació EDUSI a través de les mateixes xarxes socials municipals.

ENLLAÇOS A les XARXES DE L'EDUSI DE BENIDORM

Facebook: https://www.facebook.com/benidormedusi

Twitter: https://twitter.com/edusi_benidorm

Instagram: https://www.instagram.com/edusibenidorm/

SOBRE L'EDUSI DE BENIDORM:

El Programa Operatiu pluriregional d'Espanya 2014-2020, i del Programa Operatiu de Creixement Sostenible (POCS) impulsen l'estratègia DUSI, de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat, de la qual Benidorm, tal com establix la Resolució de 4 de maig de 2018 publicada en el Boletín Oficial del Estado (BOE) de l'Ordre de la Tercera Convocatòria HFP/888/2017, ha aconseguit optar i aconseguir un finançament de l'ajuda FEDER de 10 Milions d'Euros, a través de la seua estratègia EDUSI BENIDORM.

L'EDUSI BENIDORM està composta per una sèrie d'objectius temàtics, específics, estratègics i operatius, englobats a través de 13 Línies d'Actuació, l'impacte social de la qual, mediambiental, econòmic i urbà sobre la ciutat pretén transformar una àrea urbana delimitada de la ciutat en la qual intervindre i regenerar integralment, en llaures a més de produir un impacte i millora global a la ciutat.

La estrategia DUSI de Benidorm lanza sus redes sociales